επι.. ΚΡΗΤΙΚΑ

ΚΑΛΗΜΕΡΑ και καλή εβδομάδα! Μπήκαμε στην τελική ευθεία για το Πάσχα, μια μεγάλη γιορτή για τη Χριστιανοσύνη, μεγάλη γιορτή για την Ελλάδα. Με την Άνοιξη και τα λουλούδια.

ΓΙΑ να δούμε εάν θα ανοίξει η ψυχή μας μαζί με τη φύση, γιατί όλα αυτά που γίνονται…

ΠΩΣ ΤΟ σκέφτηκε ο Σκρέκας; «Οι τιμές στην ενέργεια θα διατηρηθούν σε υψηλά επίπεδα όσο καιρό διαρκεί η ακρίβεια στην ενέργεια». Μεγάλες αλήθειες από ένα γίγαντα.

ΑΥΤΑ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ: Ο αριθμός των ανθρώπων που έφυγαν για να γλιτώσουν από τον πόλεμο στην Ουκρανία ξεπέρασε τα 4,5 εκατομμύρια, σύμφωνα με τα στοιχεία της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ για τους Πρόσφυγες (HCR).

ΤΟΥΣ 60 πλησιάζει ο απολογισμός των νεκρών αμάχων στο Κραματόρσκ και δεν ασχολείται κανείς. Πραγματικοί νεκροί,τους είδαμε κομμάτια. Δε συζητάω για τα Ελληνικά ΜΜΕ. Ψάχνω ένα αρθράκι, μια μαρτυρία σε μεγάλα δυτικά ΜΜΕ και δεν βλέπω τίποτα. Τα παιδιά του Ντονμπάς είναι κατώτερου Θεού;

ΤΕΛΙΚΑ αυτός ο Πούτιν διαπράττει τρία παράλληλα εγκλήματα εναντίον λαών: Του ουκρανικού που βομβαρδίζει και σφαγιάζει, του ρωσικού που θα πληρώσει βαρύ τίμημα,των Ευρωπαίων που μετά τη φονική πανδημία ζουν την ενεργειακή κρίση…Και τελικά, ο εχθρός (ΗΠΑ) μόνο κέρδη έχει!

ΒΡΕ ΜΗΠΩΣ είναι άνθρωπος των Αμερικανών αυτός ο Πούτιν; Μήπως έγινε το ανάποδο σε αυτή την ιστορία με την ανάμειξη των Ρώσων στις αμερικανικές εκλογές;

ΣΕ ΤΡΙΑ χρόνια από τώρα θα έχουμε εμβόλιο κατά του καρκίνου. Άραγε όλοι αυτοί που σήμερα φώναζαν, που εξοργίζονταν θα τρέξουν να το κάνουν;

ΚΙ ΟΜΩΣ εγώ νιώθω συγκίνηση, θλίψη, οργή, χαρά αλλά και ελπίδα. Συγχαρητήρια σε όλους όσοι κάνουν αυτό το όνειρο πραγματικότητα.

ΝΑΙ, η επαναφορά της Λε Πεν δείχνει αυτό που είχα πει παλαιότερα, ότι οι αιτίες του λαϊκισμού δεν έχουν ακόμη εξαλειφθεί. Οι λαοί πάντα δημοκρατικά μπορούν να αυτοκτονήσουν.

Η ΤΡΟΠΙΚΗ καταιγίδα Malakas, όπως ονομάστηκε από τη Μετεωρολογική Υπηρεσία της Ιαπωνίας, βρίσκεται σε εξέλιξη ανατολικά των Φιλιππίνων και κινείται βορειότερα. Σύμφωνα με την πορεία του φαινομένου, ενδέχεται να επηρεάσει την Ταϊβάν, την Κορεατική Χερσόνησο και την Ιαπωνία. Έπρεπε να περάσει από τη… γενέτειρά του.

Ο… Επικρητικός

Μπορεί επίσης να σας αρέσει