Δανδάλης: «Να μας αγκαλιάσει περισσότερο ο κόσμος»

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΤΑΑ ΟΦΗ ΒΟΛΕΪ ΕΚΑΝΕ ΤΟΝ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟ ΤΗΣ ΦΕΤΙΝΗΣ ΣΕΖΟΝ ΕΚΦΡΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΠΑΡΑΠΟΝΟ ΤΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗ ΘΕΛΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΤΟΥ ΔΕΛΗΚΩΣΤΑ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟ

«Το όραμά μου στο βόλεϊ του ΟΦΗ είναι να δω κάποια στιγμή γεμάτο το γήπεδό μας», τονίζει ο πρόεδρος του ΤΑΑ ΟΦΗ Βόλεϊ Γιάννης Δανδάλης που είδε το τοπικό συγκρότημα να μένει φέτος σχετικά εύκολα στη Volley League, κατακτώντας την έβδομη θέση.

Ο στυλοβάτης επί σειρά ετών του τμήματος βόλεϊ του συλλόγου εξέφρασε παράπονα για τη μικρή προσέλευση φιλάθλων στα εντός έδρας παιχνίδια:

«Τρία χρόνια στη μεγάλη κατηγορία, δεν έχουμε δει το γήπεδό μας γεμάτο και αυτό είναι ένα παράπονό μου. Είναι κρίμα, να μην αγκαλιάζει ο κόσμος, αυτήν την προσπάθεια που κάνουμε. Σίγουρα σε αυτό, έπαιξε ρόλο και ο covid-19. Εύχομαι τη νέα σεζόν να είναι καλύτερα τα πράγματα και να μπορούμε μαζί με τους φιλάθλους μας, να πανηγυρίζουμε τις επιτυχίες μας. Από εκεί και πέρα, θέλω να έχουμε όλοι υγεία. Ολοι όσοι έχουν να κάνουν με την ομάδα μας και το σωματείο μας, συνολικά».

Ο Γιάννης Δανδάλης, με αφορμή την παραμονή της ομάδας για τρίτη συνεχόμενη χρονιά στη μεγάλη κατηγορία, αναφέρεται και στην υπόσχεση που είχε δώσει πριν από τρία χρόνια, όταν ο ΟΦΗ για πρώτη φορά στην ιστορία του, ανέβαινε στα σαλόνια του Ελληνικού βόλεϊ.

«Τότε, στο κλειστό της Ερυθραίας, όπου πήραμε την άνοδο, είχα πει ότι ο ΟΦΗ ήρθε για να μείνει στη Volley League και δεν θα είναι  μια ομάδα ασανσέρ, μια ομάδα όπως κάποιες που ανέβηκαν και σήμερα δεν υπάρχουν στο χάρτη. Μπορεί η 7η θέση στις 8 ομάδες που πήραμε φέτος, να θεωρείται για κάποιους μικρή όμως για μας είναι η καλύτερη θέση που έχει λάβει το σωματείο στη μεγάλη κατηγορία.Ο ΟΦΗ είναι μια ομάδα με σταθερότητα, ήδη έχουμε κάνει τρεις χρονιές στη μεγάλη κατηγορία και πρέπει χρόνο με το χρόνο, να βελτιωνόμαστε».

Μετά την παραμονή της ομάδας, στον ΟΦΗ θέλουν να χτίσουν σε πιο ισχυρά θεμέλια τη νέα σεζόν, η οποία αναμένεται πιο ανταγωνιστική, με τη συμμετοχή 10 ομάδων, αντί 8 που ήταν φέτος.

«Σίγουρα τη νέα σεζόν θα έχουμε μια παραπάνω δυσκολία με τις 10 ομάδες, αλλά να δούμε ποιες θα είναι αυτές.

Το περιμένω πιο ανταγωνιστικό, το πρωτάθλημα. Φέτος οι 4 πρώτες ομάδες, ο Παναθηναϊκός, ο Ολυμπιακός, ο ΠΑΟΚ και ο Φοίνικας, είχαν μεγάλη διαφορά από τους υπόλοιπους. Μετά ήταν η Κηφισιά και ο Μίλων, που θέλαμε κι εμείς να είμαστε κοντά τους, αλλά λόγω ατυχιών δεν καταφέραμε να τους ανταγωνιστούμε. Και εν συνεχεία ήμασταν εμείς και ο Φίλιππος που παλέψαμε για τη σωτηρία».

Για το αν η επόμενη μέρα της σωτηρίας του ΟΦΗ, περιλαμβάνει και τον προπονητή Κώστα Δεληκώστα, ο Γιάννης Δανδάλης τονίζει: «Ο κ. Δεληκώστας ήταν ευλογία για μας που υπηρέτησε το σωματείο μας. Μάθαμε πολλά από αυτόν. Χωρίς να θέλω να προσβάλλω τους προηγούμενους προπονητές, δεν το είχαμε αυτό τα προηγούμενα χρόνια. Υπήρχε επαγγελματισμός και αγάπη για το άθλημα που υπηρετεί. Δεν το βρίσκεις εύκολα αυτό. Το αγαπάει αυτό που κάνει. Για μένα ήταν μεγάλη χαρά που συνεργάστηκε με εμάς. Εγώ θέλω να συνεχίσουμε. Θα τα βάλουμε κάτω και θα συζητήσουμε. Θέλω να συνεχίσουμε ένα πρότζεκτ που έχουμε βάλει, όχι μόνο αγωνιστικό. Εύχομαι την επόμενη χρονιά αν μείνει μαζί μας, να ολοκληρώσουμε αυτό το πρότζεκτ και να υπάρχει μια ταυτότητα στην ομάδα μας».

Από την πλευρά του, ο Κώστας Δεληκώστας αφού εξέφρασε την ικανοποίησή του για την επίτευξη του βασικού στόχου της σωτηρίας, άφησε όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά για το μέλλον:

«Είχαμε πολλές ατυχίες. Πήραμε έναν ακραίο τον Ιανουάριο για να σώσουμε την κατηγορία, καθώς ήταν δύσκολο, μετά τους τραυματισμούς που είχαμε. Στο τέλος είμαστε ευχαριστημένοι.

Ο στόχος μου ήταν η εξάδα και να παίξουμε με τις μεγάλες ομάδες. Θα συζητήσω με τον κ. Δανδάλη για του χρόνου. Δεν το έχουμε κάνει, γιατί ήμασταν προσηλωμένοι στο στόχο.

Θα ξεκουραστούμε και θα συζητήσουμε».

Μπορεί επίσης να σας αρέσει