ΜΠΑΔΗΜΑΣ: Τα εύσημα στους παίκτες

Για καταπληκτική απόδοση και για σπουδαία νίκη, των παικτών του έκανε λόγο σε δηλώσεις του μετά το παιχνίδι ο προπονητής του Εργοτέλη  Νίκος Μπαδήμας μετά το τέλος της αναμέτρησης με την Ζάκυνθο.  Χαρακτηριστικά ανέφερε:

«Καταφέραμε και πήραμε τρεις πόντους, σε ένα παιχνίδι που η νίκη μόνο αυτονόητη δεν ήταν. Είχαμε παρακολουθήσει τον αντίπαλο και ξέραμε ότι θα αντιμετωπίσουμε μια ομάδα που αμύνεται μαζικά την οποία είναι δύσκολο να την διασπάσεις. Δουλέψαμε πάνω σε αυτό τακτικά, στην τελευταία προπόνηση. Θεωρώ ότι στο πρώτο μέρος, η απόδοση μας ήταν καταπληκτική, είχαμε κατοχή μπάλας, δημιουργήσαμε ευκαιρίες για γκολ το οποίο δεν πετύχαμε. Το γκολ ήρθε στο δεύτερο ημίχρονο. Από εκεί και πέρα ο αντίπαλος στα τελευταία είκοσι λεπτά, φόρτωσε με επιθετικούς την ομάδα του, αντιδράσαμε σε αυτό βάζοντας τρίτο κεντρικό αμυντικό και νομίζω κλειδώσαμε την νίκη. Είχαμε ακόμη και κάποιες ευκαιρίες για να πετύχουμε κι’ άλλα τέρματα.

Θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια στους παίκτες μου. Έχουν όλο τον σεβασμό μου και την εκτίμηση μου για κάθε μέρα που προσπαθούν. Με αυτή την νίκη φαίνεται ότι καθαρίζουμε την υπόθεση παραμονή, χωρίς αυτό να σημαίνει ό,τι δεν θα κοιτάξουμε στα επόμενα ματς να πάρουμε ότι καλύτερο μπορούμε γιατί σε αυτήν την ομάδα δεν αρμόζει να παλεύει μόνο για την παραμονή αλλά να πλασαριστεί σε όσο το δυνατόν καλύτερη θέση».

Μπορεί επίσης να σας αρέσει