ΠΟΑ-Ανθεστίων και Αλμυρός-Πόρος

ΤΑ ΖΕΥΓΑΡΙΑ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΕ Η ΚΛΗΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΦΑΪΝΑΛ ΦΟΡ ΤΗΣ ΕΠΣΗ

ΠΟΑ-Ανθεστίων και Αλμυρός-Πόρος είναι τα ζευγάρια των ημιτελικών στο φάιναλ φορ του Κυπέλλου ΕΠΣΗ μετά την κλήρωση που έγινε χθες στο μεζεδοπωλείο «Το Κολωνάκι» (Μπολιός) στον Κρουσώνα.

Οι δύο ημιτελικοί  θα διεξαχθούν την Πέμπτη 14 Απριλίου στις 15:00 και στις 18:00 προκειμένου οι φίλαθλοι να μπορούν να παρακολουθήσουν όλα τα παιχνίδια, με τον τελικό να διεξάγεται στον Κρουσώνα.

Βάσει του αρχικού προγραμματισμού, οι ημιτελικοί θα διεξαχθούν στην Τύλισο και στο Γάζι, όμως αυτό ίσως διαφοροποιηθεί και να γίνουν όλες οι αναμετρήσεις στο γήπεδο του ΠΑΟΚ, υπό την αιγίδα του Δήμου Μαλεβιζίου. Τις επόμενες ώρες αναμένεται να γίνουν γνωστές  όλες οι λεπτομέρειες και οι τελικές αποφάσεις, με την ΕΠΣΗ να δίνει την δυνατότητα στις ομάδες να εξετάσουν το ενδεχόμενο κατάργησης της παράτασης στα ημιτελικά, προκειμένου να διευκολυνθούν οι διαδικασίες, ενώ βάσει προκήρυξης ο τελικός δεν έχει παράταση, αλλά ακολουθεί αμέσως, η διαδικασία των πέναλτι.

Τα  ζητήματα, τα οποία μένει να αποφασιστούν  είναι οι έδρες των ημιτελικών, οι αλλαγές στην ώρα έναρξης των αγώνων των ημιτελικών (αντί για 15:00 να γίνει 15:30) αλλά και η κατάργηση της παράτασης. Οι διοργανωτές έχουν στόχο να αποτελέσει το φάιναλ φορ μια γιορτή για το ποδόσφαιρο, με τον Δήμαρχο Μαλεβιζίου κ. Μποκέα και τον πρόεδρο της ΕΠΣΗ κ. Τζώρτζογλου, να προαναγγέλλουν σημαντικά event.

Στην ομιλία του ο πρόεδρος της ΕΠΣ Ηρακλείου Νίκος Τζώρτζογλου  αναφέρθηκε στη διαδικασία, κάνοντας λόγο για μία ιστορική στιγμή, και τόνισε  ότι «το φάιναλ φορ  θα είναι μία ιδιαίτερη διοργάνωση και αρκετά εντυπωσιακό».

Ο οικοδεσπότης της κλήρωσης αλλά και του τελικού, ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ Κώστας Μπουμάκης έκανε αναφορά στη διοργάνωση και συνεχάρη  τις ομάδες για την επιτυχία τους να φτάσουν μέχρι το φάιναλ φορ, ενώ αναφέρθηκε και στη βελτίωση των γηπεδικών εγκαταστάσεων, αλλά και στη συμβολή του Δήμου Μαλεβιζίου.

Ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου, Μενέλαος Μποκέας, που  έδωσε το “παρών” στην κλήρωση και μάλιστα τράβηξε το πρώτο μπαλάκι (ΠΟΑ) τόνισε μεταξύ άλλων: «Μεγάλη μας τιμή ως Δήμος, δεν είναι λέξη κλισέ, ούτε τυπική έκφραση, είναι τιμή για το Μαλεβίζι να φιλοξενεί μία τόσο σημαντική αθλητική διοργάνωση, είναι τιμή για το Μαλεβίζι, να φιλοξενεί σ’ ένα από τα δημοτικά του γήπεδα που αποτελεί στολίδι και συμμετέχουν ομάδες του Δήμου μας και είναι τιμή να σας έχουμε και τις υπόλοιπες ομάδες εδώ και να προάγουμε τον αθλητισμό, για το κοινό καλό του αθλητισμού. Ευχαριστώ τον πρόεδρο κ. Τζώρτζογλου για την εμπιστοσύνη. Ο Δήμος Μαλεβιζίου, δεν ξεκίνησε χθες, προφανώς οι προηγούμενες Δημοτικές Αρχές βοήθησαν τον αθλητισμό, εμείς από τη μεριά μας, μέσα σε δύο χρόνια πανδημίας, κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε, μέσα σε μία δύσκολη συγκυρία, να χτίσουμε σ’ ότι καλό έγινε και να βελτιώσουμε ατέλειες και να βελτιώσουμε τις υποδομές μας και να δώσουμε χώρο στους ανθρώπους της περιοχής και τους αθλητές να αναπτυχθούν γύρω από τον αθλητισμό, που για εμάς είναι αθλητισμός-πολιτισμός».

Ο πρόεδρος του ΠΑΟΚ Κώστας Μπουμάκης, έδωσε αναμνηστικά δώρα στους εκπροσώπους των ομάδων.

Ο πρόεδρος του Αλμυρού Γιάννης Μαυράκης, ευχαρίστησε τον ΠΑΟΚ, τον Δήμαρχο Μαλεβιζίου αλλά και την ΕΠΣΗ, ενώ ευχήθηκε σε όλες τις ομάδες, καλή επιτυχία, ενώ ο Γενικός Αρχηγός του ΠΟΑ  Φίλιππος Ρουμπάκης ευχήθηκε η διοργάνωση αυτή να είναι η απαρχή για να διεξάγονται όλα τα παιχνίδια βάσει του ευ αγωνίζεσθαι.

Ο πρόεδρος της Επιτροπής Κυπέλλου κ. Βαγγέλης Πετούσης ευχαρίστησε τον ΠΑΟΚ και τον Κώστα Μπουμάκη για τη φιλοξενία, όπως επίσης και τον Δήμαρχο Μαλεβιζίου.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει