Άτυχος και… ατζαμής ο διαρρήκτης που κόπηκε στην τζαμαρία

Ούτε μία ούτε δύο αλλά τέσσερις προσπάθειες να διαρρήξει χώρους για να κλέψει έκανε ένας Αλβανός, γνώριμος των Αρχών, στο Ρέθυμνο.

Ο νεαρός αλλοδαπός  τα ξημερώματα της Κυριακής, έσπασε την τζαμαρία σούπερ μάρκετ προκειμένου να μπορέσει να μπει για να κλέψει, κάτι που κατάφερε αποσπώντας από την επιχείρηση 50 ευρώ.

Ωστόσο κατά την… προσπάθειά του τραυματίστηκε από τα τζάμια. Ο αλλοδαπός πήγε στο νοσοκομείο, όπου του έγιναν ράμματα.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το νοσοκομείο, αφού του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες πήγε σε ένα ιατρείο, εντός του νοσηλευτικού ιδρύματος, προκειμένου να κλέψει, ωστόσο παρά την αναστάτωση που προκάλεσε στον χώρο δεν κατάφερε να βρει τίποτα.

Ο ίδιος δεν πτοήθηκε ούτε από τον τραυματισμό του ούτε από την αποτυχημένη απόπειρα κλοπής εντός του νοσοκομείου, συνέχισε την δράση του και διέρρηξε αυτή τη φορά ένα σουβλατζίδικο. Ούτε εκεί όμως στάθηκε… τυχερός αφού το ταμείο ήταν άδειο!

Ο αλλοδαπός «επισκέφθηκε» ακόμα ένα σουβλατζίδικο, από το οποίο, αφού το διέρρηξε, κατάφερε να εντοπίσει και να πάρει 50 ευρώ.

Από την προανάκριση της ασφάλειας Ρεθύμνου, μαρτυρίες και πληροφορίες, ο άνδρας βρέθηκε την Κυριακή το μεσημέρι να πίνει καφέ σε παραλιακή καφετέρια της πόλης και συνελήφθη.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει