Ντιουΐζι: “Θα κάνουμε δυνατό δίδυμο με τον Βίτσορεκ”

ΟΦΗ ΒΟΛΕΪ

103

Ο ΟΦΗ θα στηριχθεί στην…Αμερικάνικη βοήθεια, για να πετύχει τους στόχους του στην Volley League. Τον 23χρονο (2μ01) διαγώνιο Ράντι Ντιουΐζι θα πλαισιώσει το νέο μεταγραφικό απόκτημα της ομάδας, ο 26χρονος Αμερικανός ακραίος Ντέιβιντ Βίτσορεκ (3/1/1996, 2.02,).

«Εχω παίξει αντίπαλος του, στην Αμερική. Είναι πολύ καλός και ψηλός σαν και μένα (γέλια)» λέει για τον συμπατριώτη του, ο Ντιουίζι, σε συνέντευξη του στο match program του αγώνα με τον Παναθηναϊκό, τον οποίο υποδέχεται ο ΟΦΗ το Σάββατο (15/1, 5μμ) στο κλειστό γυμναστήριο του Βαρδινογιάννειου Αθλητικού κέντρου.

Οπως λέει για τον συμπαίκτη του,  «χτυπάει πολύ δυνατά την μπάλα. Πιστεύω ότι θα μας βοηθήσει αρκετά». Ο Ντιουίζι δεν κρύβει την χαρά του, που θα έχει ένα συμπατριώτη του, στον ΟΦΗ.

Οπως λέει «ναί, είναι πολύ καλό και θα δείξουμε τι μπορούμε να κάνουμε».

Ο Ντιουίζι ο καλύτερος επιθετικός του ΟΦΗ, έλειψε απο αρκετά παιχνίδια της ομάδας, το τελευταίο διάστημα, λόγω τραυματισμού, αλλά τώρα είναι έτοιμος να επιστρέψει. Οπως λέει «πιστεύω ότι είμαι έτοιμος. Εχω δουλέψει πάρα πολύ όλο αυτό το διάστημα μετά τον τραυματισμό μου για να επιστρέψω. Πιστεύω ότι είμαι στο 100% τώρα και είμαι έτοιμος να βοηθήσω την ομάδα».

Για τις δύσκολες στιγμές που πέρασε στο διάστημα της απουσίας του, ανέφερε ότι «μου πήρε αρκετό χρόνο. Κάναμε ότι ήταν δυνατόν. Τώρα πιστεύω ότι είμαι αρκετά καλά και θα βοηθήσω και εγώ την ομάδα». Ο Αμερικάνος διαγώνιος, δεν κρύβει την ικανοποίηση του, απο τις συνθήκες που έχει βρεί στον ΟΦΗ. Οπως λέει «είναι όλα εξαιρετικά. Και η οργάνωση και όλα. Είμαι πολύ χαρούμενος εδώ».

Ο 26χρονος Αμερικανός ακραίος  (3/1/1996, 2.02,), αναμένεται σήμερα στο Ηράκλειο και στον ΟΦΗ κάνουν αγώνα δρόμου με τα έγγραφα του, ώστε να μπορέσει να χρησιμοποιηθεί και στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει