Νέο πρόσωπο στον πάγκο ο Νικηφόρος Κάκογλου

ΑΝΕΛΑΒΕ ΒΟΗΘΟΣ ΤΟΥ ΜΠΑΔΗΜΑ ΣΤΟΝ ΕΡΓΟΤΕΛΗ

124

Την ώρα που ο Εργοτέλης προσπαθεί να ανασυνταχθεί σε όλα τα επίπεδα μετά την πρώτη φετινή εντός έδρας ήττα, στην οποία τον υποχρέωσε ο ΟΦΙ, ένα νέο πρόσωπο προστέθηκε στο τεχνικό επιτελείο της ομάδας. Ο λόγος για τον Νικηφόρο Κάκογλου

που θα είναι συνεργάτης του Νίκου Μπαδήμα, ενώ παράλληλα θα υπηρετεί την ομάδα από την ειδικότητα του συμβούλου σε θέματα ανάπτυξης των τμημάτων υποδομής.

Ο 50χρονος Θεσσαλονικιός προπονητής έχει σημαντική διαδρομή σε πάγκους ομάδων της Βόρειας Ελλάδας.

Από το 2006 ως το 2012, δούλεψε στα τμήματα υποδομής του Απόλλωνα Καλαμαριάς, απ’ όπου ξεκίνησε και την προπονητική του καριέρα. Στη συνέχεια υπήρξε άμεσος συνεργάτης του 1ου προπονητή της Αναγέννησης Επανωμής, τεχνικός διευθυντής των τμημάτων υποδομής της ΠΑΕ Αρης και άμεσος συνεργάτης του 1ου προπονητή (2013-2014), τεχνικός διευθυντής των τμημάτων υποδομής και προπονητής της Κ19 της Ενωσης Ερμιονίδας, προπονητής της Κ19 του Πανσερραϊκού, πρώτος προπονητής καθώς και προπονητής της Κ19 του Απόλλωνα Πόντου.

Μεταξύ των διακρίσεών του, είναι η 1η θέση στην κατηγορία Κ15 στο πρωτάθλημα της ΕΠΣ Μακεδονίας το 2009-10 και η πρωτιά στο διεθνές τουρνουά Trofeo Mediteraneo Κ16 το 2010-2011 στη Βαρκελώνη.

Έχει παρακολουθήσει επίσης, τον τρόπο λειτουργίας της 1ης ομάδας καθώς και όλων των τμημάτων υποδομής του Αγιαξ ενώ συμμετείχε στο προπονητικό πρόγραμμα εκπαίδευσης της UEFA στη Νιόν και είναι κάτοχος UEFA Pro.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει