Κρήτη: Τέσσερις νεκροί σε ένα 24ωρο

472

Το τελευταίο 24ωρο, η Κρήτη μετρά τέσσερις νεκρούς από κοροναϊό. Ένας άντρας 71 ετών και μία γυναίκα 75 ετών, με υποκείμενα νοσήματα, άφησαν την τελευταία τους πνοή στο ΠαΓΝΗ.

Ακόμα,  στο Νοσοκομείο Χανίων έχασε τη ζωή του ένας άντρας 92 ετών που νοσηλευόταν στην κλινική Covid 2 και μία γυναίκα 66 ετών, που είχε εισαχθεί,  το τελευταίο διάστημα στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Covid του νοσηλευτικού ιδρύματος.

Οι ασθενείς με κοροναϊό στο νησί έφτασαν χθες τους 210, εκ των οποίων 33 βρίσκονται στις ΜΕΘ και 24 είναι διασωληνωμένοι.

Αναλυτικά οι νοσηλείες ανά νοσοκομείο:

Στο ΠΑΓΝΗ νοσηλεύονται συνολικά 53 ασθενείς, 39 στις κλινικές covid και 14 στη ΜΕΘ με τους δώδεκα να είναι διασωληνωμένοι.

Στο Βενιζέλειο, νοσηλεύονται συνολικά 31 ασθενείς, 22 ασθενείς είναι στην κλινική covid και εννέα στη ΜΕΘ με τους πέντε να είναι διασωληνωμένοι.

Στο Νοσοκομείο Χανίων οι ασθενείς με κοροναϊό έφτασαν τους 83. Οι 75 νοσηλεύονται στις κλινικές, και οι οχτώ είναι στη ΜΕΘ με τους έξι διασωληνωμένους.

Στο Νοσοκομείο Ρεθύμνου, νοσηλεύονται συνολικά 26 ασθενείς, 24 στην κλινική covid, και άλλοι δύο είναι διασωληνωμένοι στη ΜΕΘ.

Στο Νοσοκομείο Αγίου Νικολάου επτά ασθενείς νοσηλεύονται στην κλινική Covid.

Στο νοσοκομείο Σητείας τρεις είναι οι ασθενείς που παραμένουν στην κλινική covid, στο νοσοκομείο Ιεράπετρας δύο ασθενείς νοσηλεύονται στην κλινική Covid, και στο Νοσοκομείο Νεάπολης νοσηλεύονται πέντε ασθενείς στην κλινική Covid.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει