Η μικρή Λίγκα «αντιγράφει» τη μεγάλη…

ΣΤΟ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΗΣ ΔΙΕΞΑΓΩΓΉΣ ΑΓΏΝΩΝ

102

Επικαιροποιήθηκαν και αναρτήθηκαν στην ιστοσελίδα της ΓΓΑ το Υγειονομικό Πρωτόκολλο της Σούπερ Λιγκ 2, αλλά και το Πρωτόκολλο διεξαγωγής παιχνιδιών με φιλάθλους. Ουσιαστικά πρόκειται για μία «αντιγραφή» των αντίστοιχων της SL1.

Έτσι και στη δεύτερη κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου, ένα παιχνίδι θα αναβάλλεται αν παρουσιαστούν στους δύο τελευταίους ελέγχους 7 θετικά κρούσματα (όπως ίσχυε και πριν), αλλά το ένα εξ αυτών μπορεί να αφορά τον πρώτο προπονητή. Ένα ματς αναβάλλεται, επίσης, όταν κάποια ομάδα δεν έχει τη δυνατότητα να δηλώσει δυο επαγγελματίες τερματοφύλακες.

Σε ότι αφορά την επιστροφή σε επίσημους αγώνες, θεωρείται αγωνιστικά αποδεκτό ένα διάστημα τριών ημέρων (8η, 9η και 10η ημέρα) μετά την επιστροφή στις ομαδικές προπονήσεις για τη συμμετοχή των ποδοσφαιριστών σε αγώνα.

Συνεπώς, αγώνες που έχουν οριστεί μέσα σε διάστημα δέκα ημέρων από την επόμενη μέρα από εκείνην που προέκυψε το ένατο θετικό κρούσμα, αναβάλλονται. Ομοίως, εξ αναβολής αγώνας μπορεί να διεξαχθεί την 4η ημέρα μετά την επανέναρξη των προπονήσεων.

Για την παρουσία των φιλάθλων στα γήπεδα, ισχύει φυσικά η πληρότητα του 10% και το ανώτατο όριο των χιλίων φιλάθλων, το οποίο βέβαια σπάνια ξεπερνούν οι ομάδες της κατηγορίας και σε κανονικές συνθήκες…

Μπορεί επίσης να σας αρέσει