31 επιτυχόντες της Σχολής Προπονητών Μπάσκετ Γ’ Κατηγορίας

ΜΟΝΟ ΤΡΕΙΣ ΔΕΝ ΠΕΡΑΣΑΝ / ΕΠΑΝΑΡΧΙΖΟΥΝ ΤΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΟΚ

216

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε η πρόσφατη Σχολή Προπονητών Μπάσκετ Γ’ κατηγορίας που έγινε στο Ηράκλειο, αν κρίνουμε το ποσοστό επιτυχίας των συμμετεχόντων.

Από τα 34 άτομα που προσήλθαν στις εξετάσεις της ΓΓΑ, ΕΟΚ, Συνδέσμου Προπονητών, οι 31 πέρασαν και πήραν το δίπλωμα της Γ’ Κατηγορίας δηλαδή θα μπορούν να προπονούν μέχρι και παιδικό τμήμα από το 2023 που θα ισχύει ο νέος νόμος. Μέχρι τότε θα μπορούν και μέχρι Α’ κατηγορία τοπικού.

Από το 2023 οι έχοντες το δίπλωμα Β’ κατηγορίας θα προπονούν εφήβους και Α’ κατηγορία και όσοι έχουν Α’ κατηγορίας δίπλωμα Εθνικές κατηγορίες.

Οι επιτυχόντες της σχολής (αυτήν την περίοδο ετοιμάζεται η σχολή Β’ κατηγορίας) είναι: Αλεξίου Γεώργιος, Αλμπαντάκης Γεώργιος, Ανυφαντάκης Μανώλης, Βαρδάκης Δημήτριος, Γαϊτανάκης Γιάννης,

Γιαννουδάκη Ειρήνη, Γκιώσης Γιάννης, Γρύλλης Σπύρος, Θεοδωρίδης Ηλίας/Άγγελος, Καίσαρης Θεόδωρος, Καραγιαννάκης Μιλτιάδης, Καρέτσος Κώστας, Κούμουλος Γιώργος, Κριμίλης Χριστόφορος,

Κωνσταντίνου Γιώργος, Λιανός Γιάννης, Μάλλιαρης Δημήτρης, Μαραγκάκης Ανδρέας, Μαστοράκης Σταύρος, Μιχελιδάκη Ευγενία, Μουδάτσος Κώστας, Μπελεφάντης Μαρίνος, Νταλιάνης Αντώνιος,

Παπαδάκης Μύρων, Πρωτογεράκης Μανώλης, Πρωτογεράκης Μάριος, Σκουλατάκης Γιώργος, Συλλιγαρδάκης Στέλιος, Τσαρούχας Δημήτριος, Χωματάς Θεόδωρος και Ψυχογιού Αδαμαντία.

Αρχίζουν οι αγώνες

Το Δ.Σ. της ΕΟΚ συνεδρίασε και επιβεβαίωσε την επανέναρξη όλων των διοργανώσεων που είχαν μετατεθεί λόγω κοροναϊού. Οι αγωνιστικές που δεν είχαν διεξαχθεί στις 8-9/1 θα διεξαχθούν στις 22-23/1, ενώ από τις 18 Ιανουαρίου μπορούν να διεξάγονται αναβληθέντες αγώνες. Επίσης, αποφασίστηκε παράταση της μεταγραφικής περιόδου μέχρι τις 15 Φεβρουαρίου.

Για τις τοπικές διοργανώσεις την Δευτέρα συνεδριάζει η διοίκηση της ΕΚΑΣΚ για να αποφασίσει αν και πότε θα επαναρχίσει τους αγώνες.

Αναβλήθηκε ο αγώνας του ΠΑΟ

Τα νέα κρούσματα κοροναϊού που προέκυψαν στη Μακάμπι Τελ Αβίβ χθες έφεραν την αναβολή της σημερινής αναμέτρησης με τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ στο ΟΑΚΑ. Την παραμονή του αγώνα, η Euro League ενημέρωσε για την αναβολή λόγω των κρουσμάτων που παρουσιάστηκαν στο εσωτερικό του ισραηλινού συλλόγου τις τελευταίες ώρες.

Πρόκειται για το πέμπτο παιχνίδι της 21ης αγωνιστικής που αναβάλλεται.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει