Ψήφισμα για τον θάνατο του Μάριου Παπουτσάκη

1,172
Ο άτυχος εκπαιδευτικός, εικαστικός, Μάριος Παπουτσάκης

Ψήφισμα για τον θάνατο του καθηγητή, Μάριου Παπουτσάκη, εξέδωσε ο Σύλλογος Διδασκόντων του 2ου  Γυμνασίου Ηρακλείου. Ο άτυχος εκπαιδευτικός είχε υπηρετήσει στο σχολείο. 

«Με αίσθημα βαθύτατης θλίψης πληροφορηθήκαμε την απώλεια του αγαπητού  συναδέλφου μας, Μάριου.

Ενός εκλεκτού μέλους της εκπαιδευτικής μας κοινότητας, ο οποίος με την ευγένεια, την απλότητα, την ευθύτητα, την ειλικρίνεια, την ευσυνειδησία, το ήθος, την ηπιότητα του χαρακτήρα του, αλλά και το πάθος του, κέρδισε επάξια την αγάπη όλων μας, εκπαιδευτικών, γονέων και μαθητών.  

Σε ένδειξη πένθους και ελάχιστου φόρου τιμής ο Σύλλογος Διδασκόντων αποφασίζει:  

Να εκφράσει τα ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένειά του και ιδιαίτερα στη σύζυγο του Μαρία και τα παιδιά του.  

Να καταθέσει χρηματικό ποσό, αντί στεφάνου, στη μνήμη του.  

Να παραστεί αντιπροσωπεία του Συλλόγου κατά την εξόδιο ακολουθία. 

Να διαβαστεί το ψήφισμα κατά την εξόδιο ακολουθία, να αναρτηθεί στην ιστοσελίδα του σχολείου και να δημοσιευθεί στον τύπο. 

Καλό ταξίδι αγαπητέ συνάδελφε», αναφέρει ο Σύλλογος Εκπαιδευτικών του 2ου Γυμνασίου Ηρακλείου. 

«Για το θάνατο του συναδέλφου Μάριου Παπουτσάκη, ενός νέου ανθρώπου με δύο του παιδιά να φοιτούν στο σχολείο μας, ο Σύλλογος Διδασκόντων του 2ου Γενικού Λυκείου Ηρακλείου εκφράζει τη μεγάλη του θλίψη, με από καρδιάς βαθιά συλλυπητήρια σε όλη του την οικογένεια. Ιδιαίτερα δε στους μαθητές μας που έχασαν τον πατέρα τους ευχόμαστε, με την ολόθερμη συμπαράστασή μας, κουράγιο και δύναμη να αντιμετωπίσουν τις προκλήσεις της ζωής που ανοίγεται μπροστά τους», αναφέρει σε συλλυπητήριο μήνυμά του σχολείου. 

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει