ΣΤΕΛΛΑ ΑΡΧΟΝΤΑΚΗ – ΚΑΛΟΓΕΡΑΚΗ: Σε αναπτυξιακά μονοπάτια η ΔΕΠΑΝΑΛ

267

Στο Πανεπιστήμιο Κρήτης βρέθηκε χθες, η Πρόεδρος της ΔΕΠΑΝΑΛ Α.Ε. Στέλλα Καλογεράκη – Αρχοντάκη, η οποία συνοδευόμενη από συνεργάτες της, στελέχη της Διεύθυνσης Τεχνικών Έργων Κατασκευών Αυτεπιστασίας, είχε τη δυνατότητα να διαπιστώσει από κοντά την εξέλιξη των εργασιών που πραγματοποιεί η Δημοτική Εταιρεία στα εργαστήρια του Τμήματος Βιολογίας.

Πρόκειται για ένα η έργο που εκτελεί η ΔΕΠΑΝΑΛ ΑΕ, το οποίο περιλαμβάνει την αποκατάσταση φθορών, την συντήρηση υποδομών, εγκαταστάσεων και επιστημονικού εξοπλισμού του Ιδρύματος, το οποίο χρηματοδοτείται από το Υπουργείο Παιδείας & Θρησκευμάτων μέσω του Προγράμματος Δημοσίων Επενδύσεων – ΠΔΕ.

Σε δήλωση της η Πρόεδρος της ΔΕΠΑΝΑΛ Α.Ε. Στέλλα Αρχοντάκη – Καλογεράκη ανέφερε μεταξύ άλλων ότι,  «η ΔΕΠΑΝΑΛ, αξιοποιώντας την επιστημονική κατάρτιση και επάρκεια του στελεχιακού της δυναμικού, εξακολουθεί να διευρύνει το πεδίο δράσης της αναλαμβάνοντας και εκτελώντας τεχνικά έργα σε ολοένα και περισσότερους Φορείς του τόπου μας. Συνεχίζουμε έτσι έναν δρόμο που μας οδηγεί σε αναπτυξιακά μονοπάτια και μας επιτρέπει να αισιοδοξούμε, έστω και συγκρατημένα, για την επόμενη μέρα.

Με την ευκαιρία που μου δίνεται, θα ήθελα να συγχαρώ όλους τους συνεργάτες μου, τα στελέχη και το προσωπικό της ΔΕΠΑΝΑΛ, για τις άοκνες προσπάθειες που καταβάλλουν και να ευχηθώ το 2022 να είναι μια χρονιά που θα μας φέρει υγεία και τη δυνατότητα να υλοποιήσουμε απρόσκοπτα τον σχεδιασμό μας, προσφέροντας στους συμπολίτες μας υπηρεσίες υψηλού επιπέδου σε όλους τους τομείς δράσης μας!»

Μπορεί επίσης να σας αρέσει