ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ & ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΓΡΑΦΕΙΩΝ ΚΡΗΤΗΣ: Οι “καλύτεροι” του 2021

443

Η βράβευση των πρωτεργατών του Τουρισμού

ΒΡΑΒΕΙΑ: ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ & ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΓΡΑΦΕΙΩΝ ΚΡΗΤΗΣ Στο 2ο μέρος έγινε η βράβευση πρωτεργατών στον Τουρισμού, με βράβευση του παλαιότερου εν ζωή Δ/ντή ξενοδοχείου της Κρήτης κου Αλέξανδρου Γούλα, ο οποίος στην ηλικία των 90 ετών παρευρέθηκε και όρθιοι οι παρευρισκόμενοι με μεγάλο σεβασμό και συγκίνηση τον χειροκρότησαν για την προσφορά του στον κλάδο.

Προλόγισαν και βράβευσαν οι αντιπρόεδροι του Συνδέσμου κ.κ. Γιώργος Δήμας & Κώστας
Κουρκουνάκης.

Η κλήρωση των χρηματικών επάθλων

Στη συνέχεια έγινε κλήρωση του χρηματικού επάθλου επιβράβευσης της Αριστείας αξίας 1.000,00 Ευρώ το οποίο κέρδισε η κ. Ευγενία Μακρυδάκη. Το χρηματικό έπαθλο παρέδωσε στην τυχερή ο πρόεδρος του ΣΕΤΕ κος Γιάννης Ρέτσος.

 3η και 4η ΕΝΟΤΗΤΑ με συντονισμό του προέδρου του Συνδέσμου Τουριστικών και Ταξιδιωτικών Πρακτόρων Κρήτης κ. Μιχάλη Βλατάκη

3η και 4η ΕΝΟΤΗΤΑ με συντονισμό του προέδρου του Συνδέσμου Τουριστικών και Ταξιδιωτικών Πρακτόρων Κρήτης κ. Μιχάλη Βλατάκη

3 Απολογισμός

Έγινε η “κλειστή” συνάντηση της ηγεσίας του Υπουργείου με τους εμπλεκόμενους φορείς στον Τουρισμό της Κρήτης, με ανασκόπηση της σεζόν 2021 και σκέψεις για το 2022.

 

ΒΡΑΒΕΙΑ: ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ & ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΓΡΑΦΕΙΩΝ ΚΡΗΤΗΣ

Οι δημόσιοι λειτουργοί

ΒΡΑΒΕΙΑ: ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ & ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΓΡΑΦΕΙΩΝ ΚΡΗΤΗΣΣτο 3ο μέρος έγινε η βράβευση των δημόσιων λειτουργών που υποστήριξαν τον Τουρισμό της Κρήτης για το 2021.

Για την αλληλοϋποστήριξη και σύμπραξη με τους φορείς και τον ιδιωτικό τομέα, μίλησε η γενική γραμματέας του Υπουργείου Τουρισμού κ. Βίκυ Λοΐζου.

Βραβεύτηκαν για τον λόγο αυτό ο προηγούμενος υπουργός Τουρισμού κ. Χάρης Θεοχάρης και ο Δντής του κ. Παύλος  Κουρής, καθώς και το στέλεχος της Πολιτικής Προστασίας κ. Κώστας Παπάζογλου για την εξαίρετη συνεργασία με τον σύνδεσμο στις δύο δύσκολες σεζόν που περάσαμε.

 

ΒΡΑΒΕΙΑ: ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ & ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΓΡΑΦΕΙΩΝ ΚΡΗΤΗΣ;
ΒΡΑΒΕΙΑ: ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ & ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΓΡΑΦΕΙΩΝ ΚΡΗΤΗΣΠρολόγισαν και βράβευσαν ο πρόεδρος του συνδέσμου και τα μέλη κ.κ. Λευτέρης Παπακαλιάτης & Κωστής Μπαντουβάς.

ΒΡΑΒΕΙΑ: ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ & ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΓΡΑΦΕΙΩΝ ΚΡΗΤΗΣ

4 Τοποθετήσεις

ΒΡΑΒΕΙΑ: ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ & ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΓΡΑΦΕΙΩΝ ΚΡΗΤΗΣΤοποθετήθηκαν για όσα ακούστηκαν ο υπουργός Τουρισμού κ. Βασίλης Κικίλιας, η γενική γραμματέας Τουρισμού κ. Βίκυ Λοΐζου, ο Πρόεδρος ΣΕΤΕ κ. Γιάννης Ρέτσος, ο Πρόεδρος ΓΕΠΟΕΤ, ο Περιφερειάρχης κ. Σταύρος Αρναουτάκης και οι παριστάμενοι δήμαρχοι και αντιδήμαρχοι Τουρισμού.

 

ΒΡΑΒΕΙΑ: ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ & ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΓΡΑΦΕΙΩΝ ΚΡΗΤΗΣΒΡΑΒΕΙΑ: ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ & ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΓΡΑΦΕΙΩΝ ΚΡΗΤΗΣΜία ακόμη αποτελεσματική και ιδιαίτερα χρηστική εκδήλωση του συνδέσμου έλαβε τέλος και ανανεώθηκε το ραντεβού για του χρόνου, λαμβάνοντας υπόψη ότι η πανδημία δεν τελείωσε και θα έχουμε μπροστά μας μία ακόμη δύσκολη χρονιά, κατά την οποία η σκληρή δουλειά και η συνεργασία ΟΛΩΝ μας θα είναι επιβεβλημένη.
Καλές Γιορτές.

 

ΒΡΑΒΕΙΑ: ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ & ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΓΡΑΦΕΙΩΝ ΚΡΗΤΗΣ

ΒΡΑΒΕΙΑ: ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΩΝ & ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΩΝ ΓΡΑΦΕΙΩΝ ΚΡΗΤΗΣΟι ενότητες αυτές έκλεισαν με την απονομή αναμνηστικού για τη συνεργασία δώρου στους συντονιστές.

Διαβάστε επίσης σχετικά:

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει