Στο καλύτερο μέτρο δεν τολμούνε!…

219

Σκεφτείτε να είμαστε όλοι αρνητές, όλοι ανεμβολίαστοι!

Λογαριάστε, με το ένα τρίτο που έχει μείνει, έχομε τώρα καθημερινά 7 με 8 χιλιάδες κρούσματα, 550 διασωληνωμένους, 270 θανάτους! Οϊμέ!!

Ούτε παπάδες θα προλαβαίνανε, ούτε τριπλάσιοι γιατροί και υγειονομικό προσωπικό, ούτε τριπλάσιες ΜΕΘ, ασθενοφόρα, οξυγόνα και ένα σωρό άλλα. Αυτά δεν τα βλέπει ο σκληρός πυρήνας, να μη πω κάτι άλλο; Εγώ λέω ότι πολλοί τα βλέπουν αν το παραδεχτούνε μετά πως θ’ αντιδρούνε; Πως θα ικανοποιούνε τις ιδιοτροπίες τους; Αυτούς και… μέλι να τους βάλεις στο στόμα και να ξέρουνε ότι είναι αγνό και καθαρό πάλι θα αντιδρούνε!

Μα και ότι άλλο καλό να τους κάνεις κάτι θα ψάξουνε να βρούνε, για να μην συμφωνούνε…

(Όποιος δεν θέλει να συμφωνήσει, χίλια δύο θα βρει για να κατηγορήσει) Είναι βέβαια και ένα μικρό ποσοστό, το οποίο φοβάται διότι τους έχουν τρομοκρατήσει οι πρώτοι, οι οποίοι δεν φτάνει που είναι αρνητές αλλά θέλουν να επηρεάσουν κι άλλα να κάμουν κι άλλους… οπαδούς για να το ευχαριστηθούνε περισσότερα§! Αν ξέρανε τη ζημιά κάνουνε στον εαυτό τους στους άλλους και στη χώρα ολόκληρη! Δε θέλω να πιστέψω ότι κάποιοι ίσως να το επιθυμούνε κιόλας; Μπα… όχι.

Τα στραβά και τα ανάποδα, ποιος τα διορθώνει; Το κράτος πιο κράτος; Το κράτος θέλει να φτιάξει ομελέτα, αλλά φοβάται σπάσει τ’ αυγά! Παίρνει μέτρα, ξανά παίρνει, την αρχή όποια με το μαλακό, με το φιλότιμο αλλά τίποτα. Κάνει λοκ ντάουν, ξανακάνει δεν… πιάνει. Σκληραίνει τα μέτρα ξανά σκληραίνει πράμα… Αυτοί που ήτανε να εμβολιαστούνε, εμβολιαστήκανε από μόνοι τους. Είχανε ορθή λογική και συνείδηση δεν χρειαζόταν σπρώξιμο.

Οι υπόλοιποι για να συναιτιστούνε δεν χρειάζονται πολλά μέτρα με τα οποία ταλαιπωρούν και τους υπόλοιπους.

Ένα είναι το μέτρο, ένα και καλό αλλά θέλει κότσια και τόλμη. Δηλαδή, να γίνει υποχρεωτικό πάνω από τα 60 χρόνια. Δεν θέλεις; Ε, μα όταν θα πας να πάρεις τη σύνταξη θα σου πούνε, το πιστοποιητικό σου.. Μα δεν έχω… Ε, δεν πειράζεις όμως να εμβολιαστείς να μην μολύνεις και τους συνανθρώπους σου και μετά ξανά έλα!…

Το ίδιο θα πρέπει να κάμει και σε κάποιες άλλες κατηγορίες οι οποίες είναι επικίνδυνες να διασπείρουν τον ιό με τις γνωστές συνέπειες, στους θανάτους, στην οικονομία, στο φόβο και στον τρόμο, στην αγωνία, στο άγχος των επιχειρηματιών και γενικά στον ιδιωτικό τομέα που υποφέρει ολόκληρος!

Αλλά ποιος σκέφτεται και ποιος σκάει γι αυτόν!… Μόνος του παλεύει, μόνος του υποφέρει! Αν θέλανε να τον βοηθήσουνε θα έπαιρναν τα μέτρα που πρέπει από πολύ καιρό τώρα να είχαμε έρθει σε συνθήκες κανονικότητας όπως λένε και οι ίδιοι αλλά δεν το τολμούνε οι άτολμοι…

Μ’ αυτά τα μέτρα που παίρνουνε, το μόνο που καταφέρνουνε είναι να διχάζουνε και να ταλαιπωρούν τον κόσμο!..

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει