ΤΟ ΣΤΙΓΜΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ: Πόσο θέλετε πραγματικά να μας τρελάνετε!

827

Οι αρνητές απογραφής
είναι…χειρότεροι από ό,τι νομίζαμε…

Γράφοντας την περασμένη εβδομάδα για τα όσα τραγελαφικά συμβαίνουν με την απογραφή, νόμιζα πως είχα βάλει μπόλικη φαντασία. Πως υπερέβαλα.

Έμπλεξα λίγο τους αντιεμβολιαστές και τους αρνητές της πραγματικότητας, εκείνους που εξακολουθούν να πιστεύουν ότι η γη είναι επίπεδη και κάποιοι συνωμοτούν λέγοντας ότι είναι στρογγυλή ακόμη και με τον…δάκο! Είπα ότι μπορεί οι λογής λογής αρνητές  στο τέλος να ενοχοποιήσουν και το λιομάζωμα ως διαδικασία υπονόμευσης του καθαρού τους DNA! Και όμως αποδεικνύεται, μέσα σε λίγες μέρες, ότι η (δική μου) φαντασία ήταν κατώτερη των εκπλήξεων που επιφυλάσσει η πραγματική ζωή!

«Οτιδήποτε μπορείς να φανταστείς είναι πραγματικό» έλεγε και το ζωγράφιζε ο Πικάσο. Βάλε και κάτι παραπάνω Πάμπλο γιατί δεν…μπορείς να φανταστείς πού έχουμε φτάσει σήμερα.

Υπάρχουν συμπολίτες μας που δεν θέλουν να…απογραφούν, φοβούνται μην μάθουν τα Νεφελίμ και τα Χερουβείμ πόσα δωμάτια έχουν στο σπίτι τους, εάν έχουν καζανάκι στην τουαλέτα, εάν έχουν αποθηκευτικούς χώρους, εάν τρώνε αυγά στο πρωινό και πόση… τηλεόραση παρακολοθθούν… Καλα είναι τα… αγγελάκια μην το φοβάστε βρε αντίχριστοι!

Αλλά τι φοβάστε στην πραγματικότητα; Μην ξεκινήσει ο Εσελον (υπάρχει αυτό ακόμη;) να εγκαταστήσει συστήματα παρακολούθησης πάνω από το Μονοφάτσι ή τη Μεσαρά; Ευαίσθητες πληροφορίες και προσωπικά δεδομένα της κυρίας Ευθαλείας ή του κυρίου Μπάμπη που μπορεί να χρησιμοποιηθούν εναντίον τους στον επικείμενο υβριδικό πόλεμο με τις σατανικές δυνάμεις των Ελοχίμ;  Μην… μασάτε, η ομάδα «Έψιλον» μπορεί να τους νικήσει περνώντας τις πύλες του ανεξήγητου!

Εάν δεν ήταν τραγικό θα μπορούσε απλώς να είναι γελοίο το θέαμα. Πάνε νέα παιδιά – απογραφείς, έχουν αναλάβει την καταγραφή του πληθυσμού και των υποδομών για το 2021 κάποιοι, συνήθως άνεργοι, που ένα μεροκάματο θέλουν να βγάλουν και αυτοί τους διώχνουν, τους υβρίζουν, τους εκφοβίζουν, τους τρομοκρατούν.

«Να φύγετε, να πάτε αλλού, εμείς δεν θέλουμε τέτοια σατανικά πράγματα» τους λένε και όσο περνάνε οι μέρες δυσκολεύουν τα πράγματα για την πιο απλή δουλειά που μπορούσε να σκεφτεί ένα κράτος: Να καταγράψει και να απογράψει τον εαυτό του!

«Όχι, εμείς δεν θέλουμε γιατί δεν ξέρουμε τι θέλετε να κάνετε τα στοιχεία! Τα παιδιά μας τι τα θέλετε; Γιατί ρωτάτε» επαναλαμβάνουν συνεχώς με νοητική δύναμη αμοιβάδας. Οι δε απογραφείς έχουν σηκώσει τα χέρια ψηλά!

Ένας εξ αυτών δηλώνει έτοιμος να τα παρατήσει: “Μην μπεις στη πολυκατοικία μας”, “Γιατί ενοχλείς το κόσμο τέτοια ώρα (6 το απόγευμα)”, “Δεν ενδιαφέρομαι, φύγε” ήταν κάποιες από τις εκφράσεις που δέχτηκα. Ακολούθησαν κι απειλές» είπε και λες δεν μπορεί να συμβαίνουν αυτά…

Κι όμως, ναι, όπως λέγαμε… Συνδυάζουν την απογραφή με τον…έλεγχο των ζωών (τους), τα προσωπικά δεδομένα, ακόμη και τα…εμβόλια εμπλέκουν πάλι και προτρέπουν τον κόσμο να μην απογράφεται, να μην ανοίγει την πόρτα του!

Πόσο να αντέξουμε πια το νέο συρμό; Αρνητές λέει απογραφής που τρομοκρατούνται από τις… ερωτήσεις των απογραφέων, που πανικοβάλλονται από τη διαρροή των προσωπικών δεδομένων αυτοί που δεν έχουν αφήσει κοινωνικά δίκτυα που να μην ενημερώνουν εδώ και δέκα χρόνια τι κάνουν, πού είναι, ποιοι είναι κτλ και πατάνε… accept cookies για να δουν πώς είναι σήμερα η Βίρνα Δράκου  – πόσο θέλετε πραγματικά να μας τρελάνετε!

Μπορεί επίσης να σας αρέσει