«Οι Α.Υ.Τ.Ο.Ι. που θα αλλάξουν τον κόσμο» έρχονται για δύο παραστάσεις

H θεατρική παράσταση «Οι Α.Υ.Τ.Ο.Ι. που θα αλλάξουν τον κόσμο»,  η νέα κωμωδία του Αντώνη Καλομοιράκη,   έρχεται στην Κρήτη, πριν τη δυναμική της έναρξη στην Αθήνα, για δύο παραστάσεις με τη διοργάνωση της Περιφέρειας Κρήτης.

Στο έργο που  θα παρουσιάζεται κάθε Τετάρτη τον φετινό χειμώνα στο Alhambra Art Theatre  πέντε νέοι ηθοποιοί ενώνουν το παζλ μιας ξεκαρδιστικής κωμωδίας, που θα μείνει σε όλους αξέχαστη.

Οι παραστάσεις στην Κρήτη θα δοθούν:

  • Σάββατο 25 Σεπτεμβρίου 2021. Ώρα: 21:00 – Μοίρες (Αλσύλλιο Κούλε).
  • Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου 2021. Ώρα: 21:00 – Αρκαλοχώρι (Ανοικτό Γήπεδο Μπάσκετ).

Οι συντελεστές

Κείμενο-σκηνοθεσία: Αντώνης Καλομοιράκης.

Παίζουν: Αντώνης Καλομοιράκης, Τερέζα Καζιτόρη, Χρήστος Ματσιαρόκος, Νικόλας Παπαδάκης, Ειρήνη Ιερωνυμάκη.

Σκηνικά: Λαμπρινή Καρδαρά Χορογραφίες: Τερέζα Καζιτόρη Μουσική επιμέλεια: Ars Artis.

Παραγωγή: Alhambra Art Theatr. Τεχνική Υποστήριξη: Πολιτιστικός-Φυσιολατρικός και Εκδρομικός Σύλλογος Αρχανών «η Χαραυγή».

Οι παραστάσεις πραγματοποιούνται με την υποστήριξη του Δήμου Μινώα Πεδιάδας και του Δήμου Φαιστού.

Σε όλες τις εκδηλώσεις εφαρμόζονται όλα τα προβλεπόμενα μέτρα πρόληψης κατά της διασποράς του κοροναϊού COVID-19.