Φιτσανάκης: “Εφικτή η άνοδος του ΟΦΗ”

ΣΤΑ ΤΕΛΙΚΑ ΤΗΣ Β’ ΕΘΝΙΚΗΣ ΠΟΛΟ Η ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ

127

Στην τελική φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος πόλο προκρίθηκε ο ΟΦΗ σε αντίθεση με το ΝΟ Ρεθύμνου που δεν τα κατάφερε. Η ομάδα του Ηρακλείου θα διεκδικήσει πλέον την άνοδό της στην Α2 κατηγορία μέσω της τελικής φάσης που θα γίνει 24 έως τις 26 Σεπτεμβρίου.

“Η άνοδος στην Α2 πόλο είναι μέσα στις δυνατότητες του ΟΦΗ” τονίζει ο προπονητής της ομάδας Κώστας Φιτσανάκης, μετά την επίτευξη του πρώτου στόχου που ήταν η πρόκριση στις 8 καλύτερες ομάδες της Β’ Εθνικής, απο τις οποίες οι δυο πρώτες θα πάρουν την άνοδο στην παραπάνω κατηγορία.

Ο νέος προπονητής της υδατοσφαίρισης του ΟΦΗ, έπεσε αμέσως στα…βαθιά, ωστόσο οι παίκτες του, τον έβγαλαν ασπροπρόσωπο στα παιχνίδια με το Καλαμάκι (νίκη με 10-7) και τον Αρη Νίκαιας (7-7), στο κολυμβητήριο Ηρακλείου, όπου ο ΟΦΗ σφράγισε την πρόκριση στην τελική φάση και μάλιστα σαν πρώτος στον όμιλο του.

Οπως τονίζει ο Κώστας Φιτσανάκης “είναι πολύ ευχάριστο ότι κάναμε δυο αποτελέσματα και προκριθήκαμε στα τελικά. Πρέπει να αναγνωρίσουμε όλο τον κόπο που έχουν κάνει τα παιδιά σε μια δύσκολη χρονιά με τον πρώην τεχνικό της ομάδας Βασίλη Κεφαλά, για τη δουλειά που έκανε όλο το προηγούμενο διάστημα. Πρέπει να παραμείνουμε συγκεντρωμένοι και ταπεινοί. Εχουμε μπροστά μας, την τελική φάση στην οποία πρέπει να είμαστε καλύτεροι και βελτιωμένοι. Πιστεύω ότι μπορούμε την άνοδο και για αυτό θα παλέψουμε”.

Η τελική βαθμολογία:

  1. ΟΦΗ                      4
  2. Άρης Νίκαιας       2
  3. ΝΟ Καλαμακίου  1

 

Οι αντίπαλοι του ΟΦΗ

Η ομάδα του Ηρακλείου θ’ αγωνιστεί στο 2ο όμιλο, με τους αγώνες να διεξάγονται στο κολυμβητήριο Νίκαιας. Ο ΟΦΗ διεκδικεί μία από τις δύο πρώτες θέσεις, έχοντας να παίξει απέναντι σε ΠΑΣ Φοίβο, Αρη Νίκαιας και ΝΟ Ναυπλίου για να βρεθεί στα ημιτελικά και στη συνέχεια να γίνει αν είναι δυνατόν μία από τις τρεις ομάδες που θ’ ανέλθουν στην Α2.

Οι αγώνες είναι προγραμματισμένοι το τριήμερο από 24 μέχρι 26 Σεπτεμβρίου.

Β’ ΟΜΙΛΟΣ (Δημοτικό Νίκαιας): ΟΦΗ, ΠΑΣ Φοίβος, Αρης Νίκαιας, ΝΟ Ναυπλίου

24/9: ΟΦΗ-Αρης Νίκαιας, ΠΑΣ Φοίβος-ΝΟ Ναυπλίου

25/9: ΟΦΗ-ΝΟ Ναυπλίου, ΠΑΣ Φοίβος-Αρης Νίκαιας, ΠΑΣ Φοίβος-ΟΦΗ, Αρης Νίκαιας-ΝΟ Ναυπλίου

Στις 26/9 έχουμε τους δύο ημιτελικούς και κατόπιν τον μικρό (3η-4η θέση) και μεγάλο τελικό (1η-2η θέση), στη Νίκαια.

Στην Α2 περιόδου 2021-22, ανέρχονται οι 3 πρώτες ομάδες της τελικής κατάταξης (η 3η ομάδα λόγω απόσυρσης της ομάδας του Μίλωνα από το πρωτάθλημα της Α2).

  • Η Διοικούσα Επιτροπή του Εθνικού Αθλητικού Κέντρου Ηρακλείου (ΕΑΚΗ), συγχαίρει την ομάδα πόλο του ΟΦΗ για την πρόκρισή της στην τελική 8άδα του πρωταθλήματος της Β’ Εθνικής και της εύχεται ολόψυχα την άνοδο στην Α2.

 

Αρκετοί φίλαθλοι υποστήριξαν τον ΟΦΗ για την πρόκριση στα τελικά
Αρκετοί φίλαθλοι υποστήριξαν τον ΟΦΗ για την πρόκριση στα τελικά

Στα τελικά ο ΝΟΑΝ

Με τον καλύτερο τρόπο ξεκίνησαν οι υποχρεώσεις για τον Ναυτικό Ομιλο Αγίου Νικολάου στην πρώτη φάση του πρωταθλήματος πόλο της Γ’ Εθνικής.

Η εκπρόσωπος της Κρήτης σημείωσε δύο νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια και ουσιαστικά βρίσκεται ήδη στα τελικά τα οποία θα πραγματοποιηθούν το διάστημα από 1 μέχρι 3 Οκτωβρίου. Εκεί θα επιδιώξει στην άνοδο στην Β’ Εθνική.

Ειδικότερα, ο ΝΟ Αγίου Νικολάου επιβλήθηκε της Καστέλας και της Πεντέλης με άνετα σκορ 20-2 και 23-4 αντίστοιχα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει