Θα πληρώσουν «χαβιάρι» το σεξ στο κέντρο του Ηρακλείου 

-Πολύ πιο οικονομικά θα έβγαινε σε βασιλική σουίτα

558

Αν έκαναν σεξ στην Grande σουίτα του Four Seasons στο Παρίσι, με θέα τον πύργο του Άιφελ, στο  Σιραγκάν Πάλας στην Κωνσταντινούπολη, με θέα τον Βόσπορο, στη Μεγάλη Βρετάνια στην Αθήνα, με θέα την Ακρόπολη ή στα πεντάστερα ξενοδοχεία της Ελούντας, με θέα την Σπιναλόγκα και το μοναδικό τοπίο της περιοχής, πιο φθηνά θα έβγαινε στο ζευγάρι των Ουκρανών που κάθισε στο εδώλιο του Αυτόφωρου Μονομελούς Πλημμελειοδικείο Ηρακλείου με την κατηγορία της προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας.

Είναι το ζευγάρι που το βραδάκι της Τετάρτης «σκανδάλισε» όσους βρέθηκαν να περνάνε από την οδό Λόρδου Βύρωνα (είναι κάθετη της 25ης Αυγούστου) ή όσους έπιναν το ουζάκι τους σε ένα από τα ουζερί της περιοχής. Σε απόσταση αναπνοής από την εκκλησία του Αγίου Δημητρίου και μπροστά σε… λαό, ο 36χρονος Ουκρανός φέρεται να συνευρέθηκε ερωτικά με την σύζυγό του στο αυτοκίνητο με ορθάνοιχτες πόρτες και ενώ τριγύρω είχε μαζευτεί κόσμος και κοσμάκης.

Οι κατηγορούμενοι, οι οποίοι είναι γονείς δύο παιδιών, βρίσκονται στην Κρήτη για διακοπές. Έφθασαν στις 13 Σεπτεμβρίου και θα αναχωρήσουν στις 20 του μηνός. Διαμένουν σε ξενοδοχείο στην περιοχή της Χερσονήσου.

Το ζευγάρι ισχυρίζεται ότι οι κινήσεις τους παρεξηγήθηκαν καθώς δεν έκαναν σεξ αλλά παρίσταναν ότι συνευρίσκονταν ερωτικά για να κάνουν την πλάκα τους.

Ωστόσο οι δύο μάρτυρες που κατέθεσαν στο δικαστήριο ήταν απόλυτα κατηγορηματικοί: «συνουσιάζονταν».

Ο ένας μάρτυρας ανέφερε ότι διατηρεί με την οικογένειά του κατάστημα εστίασης στην περιοχή. Το αυτοκίνητο ήταν σταθμευμένο μπροστά ακριβώς από το μαγαζί ενώ γύρω-γύρω υπήρχε αρκετός κόσμος.

Ο έτερος μάρτυρας ήταν περιπατητής. Μαζί με έναν φίλο κινούνταν από την εκκλησία του Αγίου Δημητρίου προς την 25ης Αυγούστου και πέρασαν από την οδό Λόρδου Βύρωνα. «Το θέαμα ήταν σοκαριστικό. Μόνο τα ζώα συμπεριφέρονται έτσι. Συνουσιάζονταν λίγα μέτρα από την εκκλησία του Αγίου Δημητρίου.

Στο «100» εκτιμώ ότι έγιναν δεκάδες κλήσεις. Μόνο κάποιοι νεαροί με μηχανάκια έδειχναν να το διασκεδάζουν και να κορνάρουν. Μου έκανε εντύπωση ότι ο κατηγορούμενος όσο έκανε την πράξη, δεν κοίταζε την κοπέλα αλλά τον κόσμο γύρω-γύρω. Ήταν μεθυσμένος; Ήταν επειδή του άρεσε όλο αυτό; Ακραία συμπεριφορά. Νιώθω λίγο άσχημα που χαλάω τις διακοπές τους, όμως δεν είμαστε μια ξέφραγη χώρα».

Το δικαστήριο τους έκρινε ένοχους και τους επέβαλε χρηματική ποινή, 135 μονάδες προς 20 ευρώ την ημέρα στον καθένα. Κατά της πρωτόδικης απόφασης το ζευγάρι άσκησε έφεση.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει