επι.. ΚΡΗΤΙΚΑ

245

ΚΑΛΗΜΕΡΑ και καλό Σαββατοκύριακο, άκρως καλοκαιρινό!

ΜΠΟΡΕΙ εμείς εδώ στην Κρήτη να μην τα πιάσουμε τα 37άρια της ηπειρωτικής χώρας, αλλά την άνοδο της θερμοκρασίας θα την ακούσουμε κανονικά.

ΟΙ ΤΟΥΡΙΣΤΕΣ θα την απολαύσουν κιόλας, καθώς και τον Σεπτέμβριο η Κρήτη «χτυπά» 80άρια στις πληρότητες των ξενοδοχείων.

ΓΙ’ ΑΥΤΟ και δεν ακούμε γκρίνιες και παράπονα από τον κλάδο, που θέλει να κάνει ταμείο, όσο πιο μετά γίνεται.

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ Ημέρα Ελέγχου Υδάτων σήμερα και ταυτόχρονα Εθελοντικού Καθαρισμού των Ακτών.

ΕΛΠΙΖΩ να γιορτάζουμε και τα επόμενα χρόνια, αλλά αυτό προϋποθέτει να έχουμε νερά και ακτές…

ΜΕ ΤΗΝ κλιματική αλλαγή μην το θεωρείτε δεδομένο… Εκτός και αν μας εκπλήξουν οι ηγέτες των χωρών του ευρωπαϊκού Νότου, με τις αποφάσεις που θα λάβουν στην Αθήνα για την κλιματική κρίση.

ΜΕ ΑΓΩΝΙΑ περιμένουμε ν’ ακούσουμε και το… πακέτο του Αλέξη από το βήμα της 85ης ΔΕΘ. Μόνο να μην είναι σαν κι αυτό του 2014!

ΒΡΕ ΤΟΥΣ φίλους μας τους Ίβηρες… κατάφεραν να εμβολιάσουν το 81,5% του πληθυσμού και να περιορίσουν μόλις στο 3% των αριθμό των αρνητών του εμβολίου. Επιτεύγματα όχι αστεία!

ΣΤΗ ΒΙΑΝΝΟ χτυπά αύριο η καρδιά της ιστορικής μνήμης με τις επετειακές εκδηλώσεις του Ολοκαυτώματος, παρουσία και της ΠτΔ, Κατερίνας Σακελλαροπούλου.

ΚΑΠΟΤΕ οι Γερμανοί μάς επεφύλασσαν θηριωδίες. Τώρα μαζικό τουρισμό και ανεμογεννήτριες. Το λες και πρόοδο…

ΚΑΡΟΤΟ και μαστίγιο από τον κ. Σύψα που εκτιμά ότι θα περάσουμε το καλοκαίρι του 2022 χωρίς κοροναϊό, αλλά παράλληλα προβλέπει ότι μέχρι τα Χριστούγεννα θα έχουν νοσήσει όλα τα ανεμβολίαστα παιδιά…

ΣΤΑΘΕΡΟΣ, αν μη τι άλλο, ο Νίκος Φίλης, που είπε ότι όταν επιστρέψει ο ΣΥΡΙΖΑ θα καταργήσει την αξιολόγηση των εκπαιδευτικών.

ΑΥΤΟ είναι σωστό, προκειμένου να αναγνωριστεί ηθικά ο αγώνας που δίνει καθημερινά από τα social media μεγάλος αριθμός εκπαιδευτικών με αξιόλογα αποτελέσματα.

Ο… Επικρητικός

Μπορεί επίσης να σας αρέσει