Μεγαλώνει η πρόκληση για τον Γιούχτα

ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΡΟΚΡΙΣΗ ΣΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΦΑΣΗ ΤΟΥ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΛΛΑΔΑΣ

121
Με τον μικρό Νικόλα πανηγύρισαν οι παίκτες του Γιούχτα

Ιδανικά έχει ξεκινήσει για τον Γιούχτα η νέα σεζόν. Δύο σερί προκρίσεις στο Κύπελλο Ελλάδας δεν είναι καθόλου μικρή υπόθεση και η συμμετοχή στον τρίτο γύρο του θεσμού μεγαλώνει την πρόκληση.

Ο επόμενος αντίπαλος βέβαια θα είναι από ανώτερη κατηγορία (Σούπερ Λιγκ 2) αλλά αυτό καθόλου δεν αγχώνει τους παίκτες του

Άγγελου Κασσωτάκη που έχουν αποδείξει τις δυνατότητές τους.

«Αφιερώνουμε αυτή την επιτυχία στη διοίκηση της ομάδας. Είναι κάτι ξεχωριστό, δεν συμβαίνει κάθε χρόνο», δήλωσε  ο τεχνικός του Γιούχτα, θέλοντας να δείξει με αυτή την τοποθέτηση, πόσο καθοριστική είναι η συμβολή των παραγόντων του σωματείου, στην επιτυχημένη πορεία.

Να σημειωθεί ότι μετά το τέλος της δραματικής αναμέτρησης με τον Αήττητο κι ενώ οι ποδοσφαιριστές πανηγύριζαν την ιστορική πρόκριση στα αποδυτήρια, το Δ.Σ. του Γιούχτα τους υποσχέθηκε πριμ για τη μεγάλη πρόκριση.

Από τους πανηγυρισμούς στις Αρχάνες δεν έλειψε φυσικά ο πιο πιστός φίλαθλος της ομάδας. Ο μικρός Νικόλας έζησε με τεράστια αγωνία τη διαδικασία των πέναλτι και μετά την καθοριστική απόκρουση του Κόλλια, «πνίγηκε» στις αγκαλιές των ποδοσφαιριστών της αγαπημένης του ομάδας.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει