Λίγοι και… καλοί μαθητές κρατούν ανοιχτό το σχολείο της Γαύδου

204

Παιδικές φωνούλες και χαμόγελα «πλημμύρισαν» το σχολείο της Γαύδου.

Λίγοι και... καλοί μαθητές κρατούν ανοιχτό το σχολείο της Γαύδου Πραγματοποιήθηκε ο καθιερωμένος αγιασμός παρουσία γονέων, παιδιών, δασκάλων και κατοίκων.

Λίγοι και... καλοί μαθητές κρατούν ανοιχτό το σχολείο της Γαύδου Η δήμαρχος Γαύδου, Λίλιαν Στεφανάκη δήλωσε μεταξύ άλλων:

«Ημέρα γιορτής, τα σχολεία άνοιξαν, πλημμύρησαν με παιδικές φωνούλες!

Από την ακριτική Γαύδο, στέλνουμε τις πιο ζεστές ευχές μας σε όλη την εκπαιδευτική κοινότητα για ένα καλό και δημιουργικό έτος, χωρίς προβλήματα, χωρίς δυσάρεστες εκπλήξεις, με υγεία, χαρά και πολλά χαμόγελα και ιδιαιτέρως στη δασκάλα και στη νηπιαγωγό του σχολείου μας, που κάνουν την υπέρβαση και υπηρετούν τα ιδανικά της εκπαίδευσης στο μακρινό μας νησί, στην άκρη της Ευρώπης»!

Λίγοι και... καλοί μαθητές κρατούν ανοιχτό το σχολείο της Γαύδου «Αξίζει να σημειωθεί ότι το σχολείο της Γαύδου, μέσα από την εθελοντική προσπάθεια της Γεωργίας (dr comet) -την οποία ευχαριστούμε θερμά- χαρακτηρίζουν χρώματα και μια ζωγραφική πανδαισία, δημιουργώντας ένα ακόμη πιο ευχάριστο κλίμα για τους μαθητές μας!», αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του Δήμου.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει