Μια γιορτή μέσα στη φύση ο 6ος Ορεινός Δρόμος Βοριτσίου!

795

Ήταν μια γιορτή μέσα στη φύση και οι διαδρομές τα είχαν όλα! Ανηφόρες, κατηφόρες, μονοπάτια, χωματόδρομους, περάσματα από φαράγγια, αμπελώνες και μοναδική θέα προς τη θάλασσα την ώρα της δύσης του ηλίου.

Από τον 6ο Ορεινό Δρόμο Βοριτσίου

Όσοι συμμετείχαν  την περασμένη Κυριακή,πάνω από 200 άτομα ,στον 6ο Ορεινό Δρόμο Βοριτσίου, απόλαυσαν το  απογευματινό τρέξιμο των 5 και 10 χιλιομέτρων στο βουνό και τερμάτισαν μαζί με τα παιδιά που συμμετείχαν στον αγώνα των 1000 μέτρων στην  ανθισμένη πλατεία του χωριού, υπό τις επεφημίες και τα χειροκροτήματα του κόσμου που συγκεντρώθηκε για να γιορτάσει μαζί τους.

Από τον 6ο Ορεινό Δρόμο Βοριτσίου

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος “Η Αγία Μαρίνα” με τον τοπικό αθλητικό σύλλογο  και την ομάδα τρεξίματος Χοχλιός team οργάνωσαν με την στήριξη του Δήμου Χερσονήσου την εκδήλωση με  σκοπό την ανάδειξη του φυσικού πλούτου της περιοχής τους αλλά και τη σημασία που έχει να παραμείνει αναλλοίωτος στο πέρασμα των χρόνων.

Από τον 6ο Ορεινό Δρόμο Βοριτσίου

Το χωριό Βορίτσι με τους 30 κατοίκους  απέχει μόλις 25 λεπτά από την πόλη του Ηρακλείου και με αυτήν την διοργάνωση έχει καταφέρει να γίνει γνωστό σε μεγάλο μέρος του πληθυσμού της Κρήτης, και όχι μόνο. Το μεράκι των ντόπιων, η αγάπη τους για την περιοχή τους, η αλληλοϋποστήριξη και η μοναδική φιλοξενία τους είναι τα συστατικά της επιτυχίας.

Από τον 6ο Ορεινό Δρόμο Βοριτσίου

 

Η πρόεδρος του πολιτιστικού συλλόγου κ.Γιούλη Κουδουμά ανέφερε μεταξύ άλλων: “Για την υλοποίηση και την επιτυχία του 6ου Ορεινού Δρόμου Βοριτσίου ευχαριστούμε θερμά τον Δήμο Χερσονήσου και τον δήμαρχο  κ. Γιάννη Σέγκο που μας τίμησε με την παρουσία του, τον αντιδήμαρχο κ. Γιώργο Μπαγουράκη για όλη την υποστήριξη, τον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Γιώργο Χειρακάκη, την Πρόεδρο του Τοπικού του χωριού μας η κ. Κική Καλυκάκη που μας στηρίζει σε κάθε εγχείρημα, τη διοικήτρια της 7ης Υ.Π.Ε κ. Λένα Μπορμπουδάκη που έδωσε το “παρών” και τον κ. Νερολαδάκη με την ομάδα του για την πολύτιμη βοήθειά τους.

Από τον 6ο Ορεινό Δρόμο Βοριτσίου

 

Ιδιαίτερες ευχαριστίες στον Εμμανουήλ Κωνσταντουλάκη που είναι ο εμπνευστής του Αγώνα, φροντίζει να χαράζει νέα μοναδικά μονοπάτια στο φυσικό τοπίο του χωριού μας και να εξελίσσει τη διοργάνωση.

 

Ευχαριστούμε πολύ όλους τους εθελοντές, μέλη του Συλλόγου μας και μη που πρόσφεραν με προθυμία τη βοήθειά τους τόσο κατά την προετοιμασία, όσο και την ημέρα της εκδήλωσης.Από τον 6ο Ορεινό Δρόμο Βοριτσίου

 

Το πιο μεγάλο ευχαριστώ σε όλους τους αθλητές και μη που αγαπούν να τρέχουν στη φύση και ήρθαν στο χωριό μας για να συμμετέχουν στον αγώνα!”

 

Η διοργάνωση έκλεισε με απονομές, κεράσματα και γιορτή στην πλατεία και ανανέωση του ραντεβού για μια ακόμη γιορτή μέσα στη φύση, τον επόμενο Σεπτέμβρη!

Μπορεί επίσης να σας αρέσει