ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΤΑΔΙΟ ΑΝΩΓΕΙΩΝ: Υπεγράφη η σύμβαση για τη συντήρηση

113

Τη σύμβαση για τη συντήρηση των υποδομών του Δημοτικού Σταδίου Ανωγείων, με προϋπολογισμό 100.000 ευρώ, υπέγραψε  ο Περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης, παρουσία  του Δημάρχου Ανωγείων Σωκράτη Κεφαλογιάννη. Ο Δήμαρχος ευχαρίστησε την Περιφέρεια και προσωπικά τον Περιφερειάρχη για την ουσιαστική στήριξη στην υλοποίηση του σημαντικού έργου.

Στο πλαίσιο εκτέλεσης του έργου, θα γίνουν όλες οι απαραίτητες επεμβάσεις συντήρησης στα επιχρίσματα και στον οπλισμό του κτιρίου, αντικατάσταση κουφωμάτων, θερμοπρόσοψη, επιστρώσεις δαπέδων, χρωματισμοί, υγρομόνωση και αντικατάσταση του συστήματος ύδρευσης και αποχέτευσης του κτηρίου του γυμναστηρίου.

Όσον αφορά τις ηλεκτρολογικές εργασίες που απαιτούνται, θα γίνει αντικατάσταση του κεντρικού ηλεκτρολογικού πίνακα, αλλαγή φωτιστικών με καινούρια νέας τεχνολογίας led, θα τοποθετηθούν νέοι προβολείς εξωτερικά και περιμετρικά του γυμναστηρίου με την απαραίτητη καλωδίωση, αλλαγές στους ηλιακούς θερμοσίφωνες με νέους διπλής ενέργειας και κλειστού κυκλώματος στο γυμναστήριο με την αποξήλωση των υπαρχόντων.

Επίσης θα κατασκευαστεί δίκτυο εξαερισμού στο σύνολο του γυμναστηρίου με την τοποθέτηση κεντρικής συσκευής εξαερισμού.

Για την υλοποίηση των παραπάνω θα γίνουν οικοδομικές και ηλεκτρομηχανολογικές εργασίες, όπως προβλέπονται στην εγκεκριμένη μελέτη.

Στην υπογραφή της σύμβασης, παρευρέθηκαν επίσης ο Διευθυντής Τεχνικών Έργων Περιφέρειας Κρήτης Μιχάλης Ψαρουδάκης,

ο προϊστάμενος τμήματος δομών περιβάλλοντος Γιώργος Κανδεράκης, το στέλεχος της υπηρεσίας Δήμητρα Τζανάκη και

η εκπρόσωπος της κατασκευαστικής εταιρείας «ΚΡΕΤΑ ΚΑΤ Α.Ε», Ειρήνη Σκουραδάκη.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει