Τραγικός θάνατος κάτω από τις ρόδες

331

Και τους ίδιους τους αστυνομικούς σόκαρε η εικόνα της γυναίκας που έχασε τη ζωή της κάτω από τις ρόδες ενός φορτηγού χθες το πρωί στον κεντρικό δρόμο των Βουτών.

Ένα δυστύχημα που συγκλόνισε με τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε και οδήγησαν στο θάνατο μια 84χρονη, η οποία διέμενε στο χωριό.

Το φρικτό τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε στον κεντρικό δρόμο των Βουτών, όπου το φορτηγό παρέσυρε στο θάνατο την άτυχη ηλικιωμένη. Ο οδηγός του, ηλικίας 45 ετών, σοκαρισμένος γι αυτό που είχε συμβεί δεν μπορούσε να μιλήσει γι αρκετή ώρα. Όπως λένε οι μαρτυρίες αλλά και αστυνομικές πηγές, ο οδηγός δεν κατάλαβε πώς η 84χρονη, την οποία είχε δει στο πεζοδρόμιο και την πέρασε, βρέθηκε κάτω από τις πίσω ρόδες του οχήματος διαμελισμένη…

Το ενδεχόμενο που εξετάζεται είναι η 84χρονη, η οποία βρισκόταν στο πεζοδρόμιο, να έχασε τις αισθήσεις της και να βρέθηκε στο δρόμο τη στιγμή που περνούσε το φορτηγό.

Κάτοικος του χωριού που άκουσε τη φασαρία είπε στην «Π»: «Η 84χρονη ήταν πολύ προσεκτική. Πιστεύω ότι πήγαινε στην επιχείρηση της κόρης της. Άκουσα ότι λιποθύμησε τη στιγμή που περνούσε το φορτηγό. Όμως και ο οδηγός του οχήματος άκουσα ότι ο άνθρωπος δεν έφταιγε. Ήταν πολύ σοκαρισμένος κι εκείνος»

Να σημειωθεί ότι πρόκειται για το τρίτο θανατηφόρο τροχαίο στην Κρήτη μέσα σε λίγα 24ωρα, μετά τον θάνατο του 18χρονου το βράδυ της Πέμπτης στις Μουρνιές Χανίων, και του 26χρονου το πρωί της περασμένη Τρίτης, στην περιοχή της Αμμουδάρας του Δήμου Μαλεβιζίου.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει