ΤΟΠΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ

131

Α1Σήμερα το απόγευμα ξεκινάει η προετοιμασία του ΠΑΟΚ στον Κρουσώνα και τις τελευταίες μέρες έχουν ενταθεί οι κινήσεις σε μεταγραφικό επίπεδο.

Η ομάδα του Κρουσώνα θα πραγματοποιήσει σχεδόν για ένα μήνα προπονήσεις στο γήπεδο της και στη συνέχεια θα αποχωρήσει καθώς έχει προγραμματιστεί  η αλλαγή του χλοοτάπητα και η προετοιμασία θα συνεχιστεί πιθανότατα στο Γάζι όπου ίσως να δώσει και τα πρώτα του επίσημα παιχνίδια, καθώς η επιστροφή του στην φυσική έδρα της ομάδας θα γίνει στα τέλη Σεπτεμβρίου  με αρχές Οκτωβρίου.

Στα μεταγραφικά ο ΠΑΟΚ απέκτησε τον Κώστα Βαμβουκάκη ο οποίος επιστρέφει στον Κρουσώνα

Εξάλλου ο ΠΑΟΚ προχώρησε  στην  ανανέωση με τον Παναγιώτη Σακλαμάκη.

  • Την πόρτα του χειρουργείου πέρασε ο ποδοσφαιριστής της Δαμάστας, Γιάννης Παπαδάκης για να αποκατασταθεί η ρήξη χιαστού που υπέστη στο παιχνίδι του περασμένου Απριλίου με τον Αλμυρό.

Ο Αντώνης Παπαδάκης, έχει αναλάβει πλήρως τα έξοδα της χειρουργικής επέμβασης, της ιατρικής περίθαλψης και αποκατάστασης της υγείας του νεαρού ποδοσφαιριστή.

Η οικογένεια του ΑΟ Δαμάστας του συμπαραστέκεται, του εύχεται ταχεία ανάρρωση και να επιστρέψει σύντομα στους αγωνιστικούς χώρους.

Α2Η νέα σεζόν ξεκινάει σήμερα και για τον Ρούβα καθώς στις 19:00 έχει προγραμματιστεί το πρώτο ραντεβού στο γήπεδο των Δαφνών, όπου και θα πραγματοποιεί η προετοιμασία.

Στον Ρούβα κινούνται για την ενίσχυση της ομάδας ενώ  μέσα από την προετοιμασία ο Νίκος Τσερεβελάκης θα αξιολογήσει το υλικό  προκειμένου να υπάρξουν περισσότερες προσθήκες στην ομάδα.

  • Τη φανέλα του ΕΓΟΗ θα φοράει για έκτη συνεχόμενη χρονιά ο Γιάννης Γιακουμάκης.

Ο αρχηγός των “πρασίνων” μετά από συνάντηση που είχε με τους ανθρώπους του ΕΓΟΗ συμφώνησε σε όλα να αγωνίζεται και τη νέα χρονιά στην ομάδα.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει