Στο ολυμπιακό χωριό η Εθνική στίβου

ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΣΤΟ ΜΙΣΑΤΟ ΜΕ ΤΗΝ ΕΙΡΗΝΗ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ

167

Η εθνική ομάδα στίβου ολοκλήρωσε στο Μισάτο της Ιαπωνίας το τελευταίο κομμάτι της προετοιμασίας της ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων (ο στίβος αρχίζει 30/7) και τα μέλη της κλήθηκαν να ακολουθήσουν μια σειρά από περιορισμούς, αποτέλεσμα του αυστηρότατου υγειονομικού πρωτοκόλλου κατά της covid-19. Από σήμερα μπαίνουν στο ολυμπιακό χωριό.

«Η ημέρα ξεκινούσε με τεστ covid–19, πριν το πρωινό. Τρώγαμε  και μετά πηγαίναμε προπόνηση. Γυρίζαμε 12 και κάτι και στη μία πηγαίναμε για φαγητό. Ο καθένας έπαιρνε το καλαθάκι του με τα φαγητά που ήθελε και έτρωγε στο δωμάτιο μέσα πάλι μόνοι μας ή με την πόρτα ανοιχτή», είπε η Ειρήνη Βασιλείου από το Μισάτο και συμπλήρωσε: «

Το απόγευμα όποιος ήθελε πήγαινε προπόνηση στις 18.00 και στις 20.00 τρώγαμε πάλι κατά τον ίδιο τρόπο το βραδινό. Προκειμένου να περνάει λίγο πιο ευχάριστα η ώρα μας με τα παιδιά ανοίγαμε τις πόρτες από τα δωμάτια και τα λέγαμε εξ αποστάσεως. Βγάζαμε στην πόρτα του δωματίου μια καρέκλα και συζητούσαμε, ενώ εγώ έβλεπα και ταινίες. Σε κάθε περίπτωση παραμένουμε αισιόδοξοι και δεν χάνουμε το στόχο μας γι’ αυτό που έχουμε έρθει να κάνουμε εδώ».

Αναφορικά με τις θερμοκρασίες που επικρατούν στην πόλη, η 30χρονη Ηρακλειώτισσα που θα αγωνιστεί στις 6 Αυγούστου στα 400μ.εμπ., είπε: «Έχει αρκετή ζέστη ειδικά το πρωί. Θα συνηθίσουμε, όμως, άλλωστε γι’ αυτό είμαστε εδώ νωρίτερα».

Τα μέλη της αποστολής μας δεν επιτρέπεται να μπαίνουν σε ασανσέρ και να χρησιμοποιούν την κύρια είσοδο του ξενοδοχείου κι έτσι για να ανέβουν στα δωμάτια τους (τρεις όροφοι) χρησιμοποίησαν την εξωτερική σκάλα του ξενοδοχείου.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει