Επιστημονικό project για τον ΟΑΚ

Η παρουσίαση ενός επιστημονικού  project υψηλού ενδιαφέροντος που αφορά την  «Eφαρμογή ψηφιακών διδύμων στον Οργανισμό Ανάπτυξης Κρήτης» πραγματοποιήθηκε χθες, στην Εγκατάσταση Επεξεργασίας Νερού, στο  Αποσελέμη Ηρακλείου με την παρουσία του Διευθύνοντος Συμβούλου του Ο.Α.Κ. κ. Άρη Παπαδογιάννη και του Προέδρου του Δ.Σ. κ. Λευτέρη Κοπάση.

Η παρουσίαση πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με το Πολυτεχνείο Κρήτης, τη Σχολή Μηχανικών Παραγωγής και Διοίκησης και την Ερευνητική ομάδα του καθηγητή κ. Γεώργιου Σταυρουλάκη και άφησε εξαιρετικές εντυπώσεις στο επιστημονικό και τεχνικό προσωπικό του Οργανισμού Ανάπτυξης Κρήτης που το παρακολούθησε δια ζώσης αλλά και μέσω τηλεδιάσκεψης.

Στην παρουσίαση συμμετείχαν ακόμη από πλευράς Ο.Α.Κ. ο Διευθυντής Διαχείρισης Υδραυλικών και Συγκοινωνιακών Έργων, κ. Βαγγέλης Μαμαγκάκης , ο Διευθυντής Διοικητικών Υπηρεσιών, κ. Στράτος Μηλιδάκης καθώς και το  Εκτελεστικό Μέλος Δ.Σ. από το Ρέθυμνο κ. Θοδωρής Νίνος,

«Πρόκειται για μια επιστημονική καινοτομία, την οποία ως Οργανισμός Ανάπτυξης Κρήτης, βλέπουμε με πάρα πολύ μεγάλο ενδιαφέρον. Η εφαρμογή αυτή, μπορεί να δώσει σημαντικά πλεονεκτήματα στον Ο.Α.Κ. και η παρουσίαση της, οφείλουμε να πούμε ότι μας εντυπωσίασε. Δεσμευθήκαμε απέναντι στους επιστήμονες του Πολυτεχνείου Κρήτης, ότι η συνεργασία μας θα συνεχιστεί και είμαστε σίγουροι ότι τ’ αποτελέσματα που θα προκύψουν, θα βοηθήσουν σημαντικά στο έργο μας», ανέφερε σε δήλωση του, μετά το πέρας της παρουσίασης, ο Διευθύνων Σύμβουλος του Ο.Α.Κ. κ. Άρης Παπαδογιάννης.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει