Ξεκινούν τη Δευτέρα στην Κρήτη τα γυρίσματα της σειράς “Σασμός”

1,499

Από τη Δευτέρα 05 έως και το Σάββατο 10 Ιουλίου θα γίνουν στην Κρήτη τα γυρίσματα της νέας σειράς του Alpha ‘’Σασμός’’, η  ιστορία του  οποίου  διαδραματίζεται στο νησί.

Γυρίσματα θα γίνουν στα Χανιά, το Ρέθυμνο, το Βάμος, τους Μαχαιρούς και στα Σεϊτάν Λιμάνια, με τους ηθοποιούς και όλους τους συντελεστές να βρίσκονται για μία εβδομάδα στην Κρήτη.

Ο  «Σασμός»είναι μία υπερπαραγωγή για το πώς ο έρωτας μπορεί να νικήσει τη βεντέτα.

Δύο οικογένειες σε σύγκρουση. Ένας ατέρμονος κύκλος αίματος συνεχίζεται και η παλιά βεντέτα ξυπνά σαν εφιάλτης. Η μνήμη των νεκρών ζητά εκδίκηση. Οι λέξεις ποτέ δεν είχαν αρκετή δύναμη για να περιγράψουν τόσο ακραία συναισθήματα. Και κάπου εκεί δύο νέοι, «μπουσουλώντας» στον έρωτα, δοκιμάζοντας την αγάπη, έρχονται αντιμέτωποι με τα συναισθήματά τους. Θα μπορούσε ο έρωτας να επιφέρει τη συμφιλίωση, τον πολυπόθητο «Σασμό»;

Ο Κώστας Κωστόπουλος ο οποίος έχει γράψει  χιλιόμετρα στα πλατό με χιλιάδες επεισόδια στην πλάτη του, υπογράφει τη σκηνοθεσία. Εκείνος ήταν που πρωτοστάτησε, όπως ήταν φυσικό, σε αυτή την πρώτη ανάγνωση, όπου οι ηθοποιοί της σειράς έδωσαν το παρόν. Η Μαρία Τζομπανάκη και ο Ορφέας Αυγουστίδης υποδύονται στη σειρά τους ρόλους μητέρας και γιου, αντίστοιχα, στην πρώτη τους τηλεοπτική συνεργασία. Η Μαρία Τζομπανάκη, μάλιστα, επέστρεψε από την Αμερική όπου ζει τα τελευταία χρόνια , προκειμένου να  πρωταγωνιστήσει στη σειρά.

Η Μαρία Πρωτόπαππα, η Χριστίνα Χειλά- Φαμέλη, ο Δημήτρης Λάλος, ο Δημήτρης Ήμελλος, ο Μιχάλης Αεράκης, ο Θανάσης Πατριαρχέας, η Ευγενία Σαμαρά, η Στέλλα Γκίκα, η Όλγα Δαμάνη, ο Γιώργος Αμούτζας, ο Στάθης Μαντζώρος, η Αλίνα Κωτσοβούλου, ο Κώστας Νικούλης, ο Ζαχαρίας Κεφαλογιάννης, ο Σταύρος Καραγιάννης, η Εριέττα Μανούρη, Ευφημία Καλογιάννη, ο Στρατής Χατζησταματίου, ο Δημήτρης Μαμιός, ο Δημήτρης Γεωργαλάς, η Βέρα Μακρομαρίδου , η Σάντυ Χατζηϊωάννου, μερικοί από τους ηθοποιούς που πρωταγωνιστούν στην πολυπληθή σειρά, ήταν παρόντες στην πρώτη ανάγνωση.

Κορμό της ιστορίας αποτελεί  το επιτυχημένο μυθιστόρημα του Σπύρου Πετρουλάκη, «Σασμός». Το σενάριο «χτίζεται» ήδη από τον έμπειρο Β. Χ. Σπηλιόπουλο.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει