Τι καταγγέλλουν για τους βιασμούς κορίτσια που φιλοξενούνται σε κοινωνική δομή

-Για βιασμό και απόπειρα βιασμού κατηγορείται 24χρονος 

397

Κατηγορείται ότι βίασε ανήλικη που φιλοξενείται σε δομή. Κατηγορείται ότι αποπειράθηκε να βιάσει μία ακόμα κοπέλα, πρώην φιλοξενούμενη στην ίδια δομή, ενώ στο παρελθόν είχε κατηγορηθεί για την σχέση του με άλλη ανήλικη της δομής, την οποία μάλιστα είχε αφήσει έγκυο.

Ο 24χρονος Πακιστανός, ο οποίος βρίσκεται και πάλι αντιμέτωπος με την Δικαιοσύνη κατηγορούμενος για βιασμό και απόπειρα βιασμού κατά συρροή φέρεται ότι είχε πάρει σβάρνα τα κορίτσια της συγκεκριμένης δομής, εκμεταλλευόμενος καταστάσεις και συνθήκες.

Ο δικηγόρος Μενέλαος Ξυλούρης
Σύμφωνα με τον δικηγόρο του 24χρονου, Μενέλαο Ξυλούρη, ο νεαρός Πακιστανός αρνείται τις καταγγελίες σε βάρος του και ισχυρίζεται ότι δεν άσκησε καμία μορφή βίας στις κοπέλες

Είναι μία δικογραφία που προκαλεί πολλά ερωτηματικά, σε κάθε περίπτωση διερευνάται τι ακριβώς έχει συμβεί με τα κορίτσια της συγκεκριμένης δομής.

Ο 24χρονος που αρνείται όσα του αποδίδονται, ισχυριζόμενος ότι ουδέποτε άσκησε οποιαδήποτε μορφή βίας, πήρε προθεσμία να απολογηθεί την Παρασκευή ενώπιον της α’ ανακρίτριας Ηρακλείου.

Η αντίστροφη μέτρηση για την παρούσα έρευνα ξεκίνησε ουσιαστικά στις αρχές Απριλίου όταν η ανήλικη σε κατάσταση υπερέντασης εξομολογήθηκε στην διευθύντρια της δομής ότι ίσως είναι έγκυος, καθώς είχε πέσει θύμα βιασμού από τον 24χρονο ενώ βρίσκονταν σε φιλικό τους σπίτι, ένα βράδυ που το είχαν σκάσει μαζί με μία ακόμα ανήλικη της δομής.

Κατήγγειλε ακόμα στη διευθύντρια ότι ο 24χρονος Πακιστανός είχε αποπειραθεί πριν από μήνες να βιάσει και άλλη μία κοπέλα, η οποία σήμερα έχει αποχωρήσει από τη δομή. Ενημερώθηκε το αρμόδιο γραφείο Ανηλίκων της Ασφάλειας και κινήθηκαν όλες οι διαδικασίες διερεύνησης της υπόθεσης.

Την επομένη της καταγγελίας, αστυνομικοί κάλεσαν για κατάθεση την κοπέλα για την οποία ειπώθηκε ότι ο 24χρονος είχε αποπειραθεί να την βιάσει πριν από μήνες. «Πήγε να με βιάσει. Αυτή ήταν η πρόθεση του. Εγώ ευτυχώς κατάφερα να ξεφύγω. Κάποια άλλη κοπέλα μπορεί όμως να μην τα καταφέρει» υποστήριξε, ζητώντας την ποινική του τιμωρία.

Η ανήλικη πάλι κατέθεσε στην Ασφάλεια στις 18 Μαίου, παρουσία ειδικού πραγματογνώμονα. Το κορίτσι αρχικώς περιέγραψε πόσο δυσκολεύτηκε να προσαρμοστεί στη νέα της ζωή μέσα στη δομή καθώς δεν γνώριζε κανένα. Αναπόφευκτα και μέσα στους περιορισμούς της καραντίνας δέθηκε με ένα άλλο κορίτσι, με το οποίο το είχαν σκάσει από τη δομή για να ξεφύγουν λίγο, όπως είπε.

Σε ό,τι αφορά στον καταγγελλόμενο βιασμό της, ανέφερε ότι υπέστη σοκ, ότι προσπάθησε να  σταματήσει τον 24χρονο και ότι μετά από αυτό είχε φρικτό πόνο, άσχημη ψυχολογία, ήταν επιθετική και έβλεπε εφιάλτες.

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει