ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Ανακοίνωσε 5 κρούσματα κοροναϊού

90

Πέντε κρούσματα κοροναϊού ανακοίνωσε ο ΠΑΣ Γιάννινα και κατά συνέπεια, είναι αμφίβολη η διεξαγωγή της αυριανής αναμέτρησης με αντίπαλο τον Απόλλωνα για την 6η αγωνιστική των πλέι άουτ.

Ουσιαστικά αυτό θα κριθεί από τα αποτελέσματα του σημερινού ελέγχου, όπου και θα διαπιστωθεί αν πέρα από τα πέντε αυτά άτομα, έχουν προσβληθεί και άλλοι από τον ιό (πρέπει να βρεθούν 5 νέα κρούσματα ποδοσφαιριστών για να μη γίνει το ματς).

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ηπειρώτικης ΠΑΕ:  «Κατά τον καθιερωμένο εβδομαδιαίο έλεγχο Covid-19 του ποδοσφαιρικού τμήματος και του προσωπικού της ομάδας μας, εντοπίστηκαν πέντε θετικά δείγματα μεταξύ των ποδοσφαιριστών. Έχουν τεθεί σε εφαρμογή όλα τα προβλεπόμενα Υγειονομικά Πρωτόκολλα της Γ.Γ.Α. και η ομάδα βρίσκεται σε αυξημένη επιτήρηση. Αύριο (σ.σ. Παρασκευή) θα πραγματοποιηθεί ο προβλεπόμενος επαναληπτικός έλεγχος».

Σε κάθε περίπτωση βέβαια, επειδή το συγκεκριμένο ματς δεν έχει καμία βαθμολογική σημασία, δεν πρόκειται να επηρεαστεί η διεξαγωγή των υπόλοιπων αναμετρήσεων των πλέι άουτ που είναι προγραμματισμένες την ίδια μέρα και ώρα (Σάββατο, 7.30μμ).

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει