ΔΑΜΑΣΤΑ: Με σημαντικές απουσίες στην Αλικαρνασσό

86

Μετά το τριήμερο ρεπό λόγω Πάσχα, το τεχνικό επιτελείο και οι ποδοσφαιριστές της Δαμάστας επέστρεψαν στις προπονήσεις, μπαίνοντας ξανά σε ρυθμούς πρωταθλήματος.

Αρχής γενομένης από το δύσκολο παιχνίδι της Κυριακής στην Αλικαρνασσό με τον Ηρόδοτο, την ομάδα του Μαλεβιζίου περιμένει ένα πιεστικό πρόγραμμα στις επόμενες 30 μέρες και άπαντες δηλώνουν αποφασισμένοι για να ανταποκριθούν στις δυσκολίες και τα υψηλά εμπόδια που θα συναντήσουν, με στόχο φυσικά να κρατηθεί το νεανικό συγκρότημα στη Γ’ Εθνική.

Το μυαλό όλων παράλληλα είναι και στους τέσσερις ποδοσφαιριστές που οι τραυματισμοί τους κρατούν εκτός προπονήσεων.

Ο Γιάννης Παπαδάκης θα υποβληθεί σε επέμβαση για την αποκατάσταση της ρήξης χιαστού ενώ ο Μάνος Παπαδάκης, που υπέστη εξάρθρωση αγκώνα στο ματς με τον Γιούχτα, περιμένει τα αποτελέσματα της μαγνητικής για να εξακριβωθεί το μέγεθος του τραυματισμού του. Εκτός μέχρι νεοτέρας παραμένουν και οι Μαμουλάκης και Αγριμάκης.

Το θετικό για την τεχνική ηγεσία είναι ότι για πρώτη φορά μετά την έναρξη των προπονήσεων, βλέπει τον Μεχμετάι να συμμετέχει στο κανονικό πρόγραμμα και να είναι διαθέσιμος για τα προσεχή παιχνίδια.

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει