Σημαντικό συνέδριο για τον κρητικό τουρισμό

123

«Τουρισμός. Θεωρία & Πράξη» είναι ο τίτλος του 2ου επαγγελματικού πανεπιστημιακού συνεδρίου που πραγματοποιεί το Τμήμα Διοίκησης Επιχειρήσεων και Τουρισμού του Ελληνικού Μεσογειακού Πανεπιστημίου με τη συνδιοργάνωση της Περιφέρειας Κρήτης.

Το συνέδριο πραγματοποιείται σήμερα και αύριο μέσω διαδικτύου, ενώ σε αυτό θα απευθύνουν χαιρετισμό η υφυπουργός Τουρισμού Σοφία Ζαχαράκη, ο περιφερειάρχης Κρήτης Σταύρος Αρναουτάκης και ο πρύτανης του ΕΛΜΕΠΑ Νικόλαος Κατσαράκης.

Σκοπός του συνεδρίου είναι να συμβάλει στην ουσιαστική συναντίληψη και συνεργασία επιχειρήσεων, φορέων και ακαδημαϊκών στην Κρήτη σε σύγχρονα θέματα που αφορούν στην τουριστική ανάπτυξη της περιφέρειάς μας, όπως ανέφεραν χθες με δηλώσεις τους ο εντεταλμένος σύμβουλος Τουρισμού και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης Κυριάκος Κώτσογλου, ο διευθυντής Τουρισμού της Περιφέρειας Κρήτης Νίκος Αλεξάκης και ο επίκουρος καθηγητής του Τμήματος Μάρκος Κουργιαντάκης.

Το συνέδριο περιλαμβάνει εννέα  θεματικές ενότητες που παρουσιάζουν τις σύγχρονες τάσεις και τις προκλήσεις στην τουριστική βιομηχανία. Ομιλητές στο συνέδριο θα είναι πανεπιστημιακοί και διακεκριμένα στελέχη τουριστικών επιχειρήσεων και οργανισμών.

Το αναλυτικό πρόγραμμα του συνεδρίου είναι διαθέσιμο και στο δικτυακό τόπο του συνεδρίου https://ubc2021.org ή απευθείας σε μορφή pdf από το σύνδεσμο https://ubc2021.org/wp-content/uploads/ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ_ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ.pdf

Οι συνδιοργανωτές προσκαλούν τους ενδιαφερόμενους (επιχειρηματίες, στελέχη και επαγγελματίες του τουρισμού, στελέχη φορέων, φοιτητές, κ.ά.) να σημειώσουν την ημερομηνία στην ατζέντα τους (22 και 23 Απριλίου 2020, 10:30 – 15:30, Αναπτυξιακό Συνέδριο για τον Τουρισμό) και να πραγματοποιήσουν δωρεάν εγγραφή για την παρακολούθηση του συνεδρίου στη διεύθυνση: https://ubc2021.org/registration.

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει