ΠΑΛΗ: Ταλέντα του ΠΑΛ.ΕΥ.Ε. στον προθάλαμο της Εθνικής

155
Την πρόκρισή τους στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα μπορούν να διεκδικήσουν τα τέσσερα ταλέντα του ΠΑΛ.ΕΥ.Ε

Τέσσερις ταλαντούχοι αθλητές του ΠΑΛ.ΕΥ.Ε. έχουν δικαίωμα να διεκδικήσουν θέση στην Εθνική ομάδα και να εκπροσωπήσουν τη χώρα μας στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα Πάλης U15 που θα διεξαχθεί 27-30 Μαΐου στη Βουλγαρία, μέσω των αγώνων πρόκρισης που θα πραγματοποιηθούν στις 25 -26 Απριλίου στην Αθήνα.

Πρόκειται για τους Στέφανο Βαβίλη (1ος στο U15 2019), Μαρία Βάνδουλα (1η στο U11 2019), Σταύρο Τσάμπουρα (2ος στο U13 2019), Κωνσταντίνο Καλλέργη (3ος στο U13 2019).

Αναφερόμενος στη συμμετοχή των αθλητών του ηρακλειώτικου συλλόγου στους αγώνες πρόκρισης, ο προπονητής του Α.Σ. «ΠΑΛ.ΕΥ.Ε.» Παράσχος Δεσκουλίδης, δεν έκρυψε τον προβληματισμό του για την επικινδυνότητα που κρύβει λόγω της μακρόχρονης αποχής από τα ταπί, τονίζοντας ότι η τελική απόφαση θα ληφθεί μετά από ώριμη σκέψη: «Είναι πολύ θετικό το ότι κάτι αρχίζει να κινείται και στη χώρα μας στον χώρο του αθλητισμού και ειδικότερα στο άθλημά μας.

Ωστόσο με προβληματίζουν οι συγκεκριμένες ηλικιακές κατηγορίες που έχουν από το 2019 να αγωνιστούν, αλλά και να προπονηθούν από τον Μάρτιο του 2020 λόγω των περιοριστικών μέτρων, μ’ ένα μικρό διάλειμμα των λίγων μηνών του καλοκαιριού και του φθινοπώρου, σε αντίθεση με τις άλλες ευρωπαϊκές χώρες που οι προετοιμασίες των αθλητών και οι εσωτερικοί αγώνες τους γίνονται εδώ και μήνες κανονικά.

Με γνώμονα λοιπόν την ασφάλεια των παιδιών μας και σε συνεργασία πάντα με τους γονείς, τις επόμενες μέρες θα αποφασιστεί για το καθένα ξεχωριστά η συμμετοχή του ή όχι στους συγκεκριμένους αγώνες.

Συνεχίζουμε λοιπόν κι ευχόμαστε να τελειώσουν όλα σύντομα και οι παλαίστρες να ξαναγεμίσουν με παιδιά, γιατί ο αθλητισμός είναι μέρος της λύσης του τόσου μεγάλου προβλήματος που αντιμετωπίζουμε. Αυτό πρέπει να τα καταλάβουμε όλοι».

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει