ΕΠΙ… ΚΡΗΤΙΚΑ

208

ΚΑΛΗΜΕΡΑ με δύναμη αλλά και ενισχυμένη μνήμη!

ΜΑΥΡΗ επέτειος του πραξικοπήματος του 1967 και κανείς δεν πρέπει να λησμονεί τα δεινά που πέρασε η Ελλάδα από την Χούντα των Συνταγματαρχών.

ΠΟΤΕ ξανά «η Ελλάδα στο γύψο» και ο καθένας με τις πράξεις του και την ψήφο του ας μη δημιουργεί καταστάσεις τέτοιες που ανοίγουν δρόμους σε φασίστες ή εννοούν την επώαση των αυγών του φιδιού…

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ Ημέρα Δημιουργικότητας και Καινοτομίας σήμερα. Προσοχή στα μπερδέματα όμως… Η δημιουργική ασάφεια δεν είναι για να εξυμνείται, ενώ και κάποιες καινοτόμες ιδέες καλύτερα να φιλτράρονται γιατί δεν είναι πάντα φαεινές…

ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ με το Άγιος Φως; Το “Χριστός Ανέστη” ξέρουμε ότι θα το ακούσουμε κάπου στις 9:30 το βράδυ του Μεγάλου Σαββάτου, ενώ δεν θα έχουμε περιφορά του επιταφίου την Μεγάλη Παρασκευή, αλλά με ανοικτές εκκλησίες και περιορισμένο κόσμο.

ΒΡΗΚΑΝ μια συμβιβαστική λύση κυβέρνηση και Εκκλησία, αλλά η Εβδομάδα των Παθών για όλο τον κόσμο συνεχίζεται και είναι διαρκείας.

ΟΙ ΕΙΔΙΚΟΙ και οι κυβερνητικοί μας λένε ότι θυσιάζουμε το Πάσχα, για να σώσουμε το καλοκαίρι, αν και αρχικά μας το είχαν υποσχεθεί στο χωριό.

ΤΕΛΙΚΑ τους ενδιαφέρει να σώσουμε το καλοκαίρι το δικό μας ή των τουριστών;

ΤΙ ΘΕΛΟΥΝ δηλαδή, να πλασάρουμε μια Ελλάδα covid free και όταν φύγουν οι τουρίστες να είναι covid full;

ΑΚΟΜΑ παραμένουν στην επικαιρότητα οι «ευρωπαίοι αλεξιπτωτιστές» καίτοι έχουν ματαιώσει την κατάπτυστη εκδήλωσή τους στην Κρήτη για να υμνήσουν το Γ’ Ράιχ και την επιχείρηση «Ερμής».

ΤΕΛΙΚΑ μήπως είναι UFO και όχι αλεξιπτωτιστές;

ΑΠΟΡΩ πώς ο Ολυμπιακός δεν είναι στα ιδρυτικά μέλη της European Super League, που απαρτίζεται από τους πλούσιους και μεγαλομανείς συλλόγους.

Ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ τα έχει και τα δύο αλλά σκέφτεται πιο πρακτικά για το Θρύλο, που μπορεί να πάει και μέχρι για κούπα στο Τσάμπιονς Λιγκ των φτωχών…

Ο… Επικρητικός

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει