ΧΡΟΝΟΓΡΑΦΗΜΑ: Προσπαθήστε να αποφύγετε την επιβίωση

171

Κάθε προσπάθεια επιβίωσης είναι αντίθετη με κάθε νόημα της ζωής. Όποιος επιβιώσει θα το μετανοιώσει. Καλλίτερα μιάς ώρας σκεπτόμενη ζωή παρά σαράντα χρόνια βλακεία και ντροπή.

Η ζωή έχει νόημα όταν υπάρχει νόηση και όχι εγκεφαλικό νόσημα. Όταν κάποιος γίνει φυτό είναι προτιμότερο να τον φάνε οι γίδες, εκεί θα είναι ωφέλιμος και παραγωγικός. Τελικά οι Τούρκοι μας την βγήκαν από αριστερά και το παίξανε δεξιά. Το τηλεοπτικό παιχνίδι βλακείας και αποκτήνωσης που είναι ιδοκτησίας Ατζούν Ιλιτζαλί θριαμβεύει στις ελληνικές οικογένειες και κυρίως στους ιατρικούς κύκλους.

Μέχρι χθές τα ενδιαφέροντα στην ιατρική επιστημονική κοινότητα ήταν κυρίως  στον άξονα Ολυμπιακού- Ελ Αραμπί και ΠΑΟΚ-Σαββίδη. Ευχαρίστως πληροφορούμεθα ότι τόσο ο κ. Ελ Αραμπί όσο και ο οπλοφόρος κ. Σαββίδης χάνουν διαρκώς έδαφος τις πρωινές ώρες πριν την εξέταση βαρέως ασθενών της κλινικής τους από τους κκ Τόνι, Παύλο και Κόρομι.

Ο χειρουργοί έχουν τεθεί υπέρ του Ντάφι ενώ οι Ουρολόγοι  δεν κάνουν πίσω στην υπεράσπιση του Γιώργου Ασημακόπουλου.  Την ίδια μαχητική γραμμή ακολουθούν οι αιματολόγοι και οι αρχιτέκτονες. Άμα έχεις πάρει γερές βάσεις  από το Δημοτικό και το Γυμνάσιο δεν μπορείς στο Πανεπιστήμιο να τεθείς αλληλέγγυος με την Κάτια Ταραμπάνκο. Αυτά απασχολούν κάθε πρωί τους καρδιοχειρουργούς πριν μπουν προβληματισμένοι στα χειρουργεία.

Πληροφορούμαστε πως και στον Δικηγορικό σύλλογο υπάρχει σαφές ρεύμα υπέρ των Μαχητών και κατά των Διασήμων. Η διάβρωση προχωρά κανονικά και μην φοβάστε τα κανόνια των Τούρκων αλλά τα εγκεφαλικά αιμοσφαίρια του πλήθους των Ελλήνων που παρακολουθούν το πρόγραμμα του Survivor. Επειδή οι Έλληνες στα πεδία των μαχών έχουν επιδείξει ηρωισμό και αυταπάρνηση έχει εκπονηθεί σχέδιο παράλυσης των εγκεφαλικών νευρώνων και παράλληλης απονεύρωσης τύπου πολυομυελίτιδας της σκέψης.

Τα κάτω άκρα μην τα φοβάστε πια, η ασθένεια έχει μεταφερθεί στους εγκεφαλικούς κάλυκες. Στο στόχαστρο δεν είναι το πορτοφόλι σας αλλά το περιεχόμενο του κρανίου σας και επειδή οι επεμβάσεις στον εγκέφαλο είναι περίπλοκες και επικίνδυνες για την επιβίωση του ασθενούς, επεμβαίνουν πλέον αναίμακτα.

Δεν χρειάζεται η προσέλευση του ασθενούς στο νοσοκομείο, ούτε ο προεγχειρητικός  έλεγχος. Ο Έλλην απόγονος του Πλάτωνα εγχειρίζεται στον καναπέ του σπιτιού του χωρίς σύριγγες, νυστέρια και ράμματα. Το μόνο κακό της κατ οίκον επέμβασης είναι ότι διαρκεί περίπου ένα με δύο χρόνια για να υπάρξουν σαφή αποτελέσματα βλακείας και ανήκεστης εγκεφαλικής βλάβης. Κατά τα άλλα όλα θα εξελιχθούν ομαλά χωρίς αναμνήσεις του Ευριπίδη και του Όμηρου με μόνη εξαίρεση τον θρίαμβο του Παναθηναϊκού στο Γουέμπλευ και το δοκάρι του Σαραβάκου με την Ρεάλ.

Μετά όλα θα συμβούν χωρίς εντάσεις και ενστάσεις, μόνον με παραδοχές και χωρίς μαχητές. Σε λίγα χρονάκια θα εκλείψει και ο τουρκικός κίνδυνος με την ανάληψη του Υπουργείου από τον Μεχμετ Αλή και της Δημαρχίας από την Τανσού Τσολούν. Μόνον προσοχή όταν βλέπετε το Survivor, έχετε δίπλα σας και ένα ποτήρι νερό, μην στραβοκαταπιείτε από τα αλατισμένα τσιπς Lays με γεύση ρίγανης.

Τελικά η επιβίωση δεν είναι και η μεγαλύτερη επιτυχία στη ζωή!

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει