Ζωντανά το Πόρος-ΑΟΑΝ από το «POROSFC TV» την Κυριακή

111

Απευθείας από το κανάλι της ομάδας στο Youtube  θα μεταδοθεί διαδικτυακά το παιχνίδι της Κυριακής ανάμεσα στον Πόρο και τον ΑΟΑΝ (11/04, 16;30) στο Γάζι, στην επανέναρξη της Γ’ Εθνικής μετά από πάνω από πέντε ολόκληρους μήνες!

Πόρος – ΑΟΑΝ ζωντανά λοιπόν στο “POROSFC TV” για τους φίλους της ομάδας που θα ήθελαν να βρεθούν στο γήπεδο και να τη στηρίξουν αλλά δεν έχουν τη δυνατότητα λόγω της πανδημίας.

«Όποιος φίλος επιχειρηματίας επιθυμεί να προβάλει την επιχείρησή του και να διαφημιστεί μέσω της απευθείας μετάδοσης του αγώνα είναι καλοδεχούμενος με χαμηλό κόστος» κάνει γνωστό σχετικά η διοίκηση του Πόρου.

Στο μεταξύ ξεκίνησε η προετοιμασία των “μπλε” για το πρώτο παιχνίδι στην επανέναρξη του πρωταθλήματος, μετά την πεντάμηνη διακοπή στη Γ’ Εθνική. Μετά το προχθεσινό ρεπό επέστρεψαν στο γήπεδο με το μυαλό στον ΑΟΑΝ. Το… μενού είχε αρχικά ομιλία-ανάλυση από τον Βασίλη Κρασανάκη και εν συνεχεία προπόνηση στην οποία μετείχε για πρώτη φορά ο  Στέφανος Σταυρουλάκης που αποκτήθηκε δανεικός από τη Μινωική.

 

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει