ΕΠΙ… ΚΡΗΤΙΚΑ

130

ΚΑΛΗΜΕΡΑ και καλή δύναμη! Παγκόσμια Ημέρα Υγείας σήμερα, αλλά όπως είδατε με τα χειροκροτήματα μόνο δεν γίνεται δουλειά.

ΑΝ ΤΑ αγγλικά της Οξφόρδης ήταν και παραμένουν “must”, το εμβόλιό της περνάει ζόρια…

ΤΟ ΒΕΒΑΙΟ είναι πλέον ότι η παγκόσμια κοινότητα είναι ιδιαίτερα επιφυλακτική με το εμβόλιο της AstraZeneca και αυτό δημιουργεί πρόβλημα στα εμβολιαστικά προγράμματα.

Ε, ΟΧΙ και «Φουρθιώτης gate», όπως διαβάζω εδώ κι εκεί… Αν καθιερωθεί ο όρος θ’ αποτελεί την ντροπή των gate, το όνειδος- όπως έλεγε και ο Παπανδρέου για τον γαμπρό του.

ΠΡΟΦΑΝΩΣ και είναι θέμα- τραγέλαφος, αλλά όχι και gate.

ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ο «πόλεμος» των φίλιων μέσων και των κομματόσκυλων που πάντα ψάχνουν συμψηφισμούς, τι αποκρουστικός…

ΦΟΥΡΘΙΩΤΗΣ gate εσείς, Βενεζουέλα gate εμείς! Και για όσους δεν γνωρίζουν, το δεύτερο gate έχει να κάνει με τις καταγγελίες περί σεξουαλικής παρενόχλησης και απόπειρας βιασμού του πρέσβης της Βενεζουέλα στην Αθήνα, που έγινε, λέει, προσπάθεια από το ΣΥΡΙΖΑ να κουκουλωθούν.

ΓΙΑ ΤΟ Φουρθιώτη πάντως αναμένεται ν’ απαντήσει την Παρασκευή στη βουλή ο κ. Χρυσοχοΐδης, σε ερώτηση που έχει καταθέσει ο Καμίνης, σχετικά με την περιβόητη αστυνομική φρουρά του Μένιου, που διαφήμιζε κρέμες υαλουρονικού οξέος στα κανάλια, του θείου του και όχι μόνο.

ΤΕΛΙΚΑ, ποιος απομακρύνεται; Το Πάσχα από το χωριό ή το χωριό από το Πάσχα; Δεν έχω καταλάβει. Ούτε και τα Χριστούγεννα στην πόλη κατάλαβα, αλλά δεν έχει σημασία.

ΜΑ ΤΙ… μένος είναι αυτό με τον Αυγενάκη, που τον καταγγέλλουν για «εμπλοκή» στις εκλογές των ομοσπονδιών διάφορων αθλημάτων; Μέχρι και ο Τζώρτζογλου του καταλόγισε στη «Δίκη» του Θωμαΐδη ότι έδινε γραμμή ποιοι να ψηφιστούν στην ΕΠΟ, ενώ και προχθές βγήκε ο Γιαννακόπουλος να του καταλογίσει πιο βαριά πράγματα για τις εκλογές στην Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης.

ΚΙ ΕΠΙΣΗΣ τι γλυκανάλατα αστεία είναι αυτά που λέγονται και γράφονται για το αν  κρατήσει στο πόστο του, τον Λευτέρη,  ο Φουρθιώτης στον επόμενο ανασχηματισμό…

ΜΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, ποιος κυβερνά αυτόν τον… αθλητικότοπο;

Ο… Επικρητικός

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει