ΔΙΑΓΟΡΑΣ-ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ: «Κράμερ εναντίον Κράμερ» για τα δίδυμα αδέρφια Τσέλιου

128

Μια ιδιαίτερη συνάντηση αναμένεται σήμερα στην Ρόδο καθώς θα βρεθούν για πρώτη φορά αντίπαλοι τα δίδυμα αδέρφια Τσέλιου. Ο  μέσος Ηλίας του Εργοτέλη απέναντι στον γκολκίπερ Θέμη του  Διαγόρα σε μια μάχη «Κράμερ εναντίον Κράμερ».

Γεννημένοι στις 6 Οκτωβρίου 1997 και κάνοντας τα πρώτα τους βήματα στις Ακαδημίες της ΑΕΚ στην συνέχεια χώρισαν αλλά ποτέ ως τώρα δεν είχαν βρεθεί ο ένας απέναντι στον άλλο. Στον αγώνα του Α’ Γύρου στο Παγκρήτιο ο Θέμης είχε αγωνιστεί αλλά όχι και ο Ηλίας κι έτσι αποφεύχθηκε η «σύγκρουση».

Σήμερα όμως παίζουν και οι δυο και ο Ηλίας πολύ θα ήθελε να σκοράρει και να αναγκάσει τον αδερφό του να μαζέψει την μπάλα από την εστία του.  Σίγουρα επίσης θα ήθελαν και οι δυο να αγωνιστούν κάποια στιγμή στην ίδια ομάδα.

Εργοτέλης και Διαγόρας πάντως έχουν κοινή πορεία φέτος αφού ξεκίνησαν ως οι ευχάριστες εκπλήξεις και βρέθηκαν στην κορυφή αλλά στην συνέχεια μετρούν αμφότεροι πέντε σερί ήττες και κινδυνεύουν να μείνουν εκτός εξάδας…

Για να δούμε σήμερα ποιος από τους δυο θα χαμογελάσει, εκτός κι αν έχουμε ισοπαλία, οπότε θα μείνουν όλοι ευχαριστημένοι….

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει