Η δίκη των τεσσάρων εκπαιδευτικών για την σεξουαλική αγωγή

Σειρά συναντήσεων σχολής γονέων αναφορικά με το θέμα της σεξουαλικής διαπαιδαγώγησης και της προστασίας των παιδιών από βίαιες συμπεριφορές, ενοχλήσεις ή ασέλγεια προγραμματίζει ο «Σύνδεσμος Μελών Γυναικείων Σωματείων Ηρακλείου & Ν. Ηρακλείου».

«Πώς μπορώ να προστατέψω τα παιδιά μου; Πώς μπορώ να διασφαλίσω ότι δεν θα υποστούν σεξουαλική βία;

Ως Φορέας που δραστηριοποιείται στο φαινόμενο της κακοποίησης εδώ και 20 χρόνια, γνωρίζουμε ότι η καλύτερη αντιμετώπισή της είναι η πρόληψη και η ενημέρωση. Η γνώση και η προσοχή. Η παρατήρηση και ο διάλογος.

Ως γονείς οφείλουμε να θωρακίσουμε τα παιδιά μας, δημιουργώντας κατάλληλους διαύλους επικοινωνίας για να αντιμετωπίσουν οποιαδήποτε συμπεριφορά που αντιβαίνει στα «ΟΧΙ» και παραβιάζει τα όριά τους. Έτσι θα μπορέσουμε να δημιουργήσουμε ισχυρά εφόδια για τα παιδιά με γνώσεις, εμπειρίες και τρόπους για να αντιδράσουν σε κάθε μορφή βίας», αναφέρουν τα μέλη του συνδέσμου.

Ο Σύνδεσμος, με τον κύκλο των τεσσάρων δωρεάν συναντήσεων (2 ώρες ανά εβδομάδα) που προσφέρει, επιθυμεί να βοηθήσει τους γονείς να αναπτύξουν ισχυρές και πολύτιμες γνώσεις.

*Οι συναντήσεις θα ξεκινήσουν μέσα Μαρτίου 2021 και θα πραγματοποιούνται απογευματινές ώρες, Δευτέρα & Τετάρτη.

6974301011

  • Ώρες επικοινωνίας: Δευτέρα έως Παρασκευή, 08:00 -16:00, o υπεύθυνος επικοινωνίας: Γερακάκη Ελένη
*Δηλώσεις συμμετοχής έως Τετάρτη 10 Μαρτίου. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.