ΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΗ ΖΩΗ ΕΝΑ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΣΤΕΛΕΧΟΣ ΤΩΝ “ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΩΝ” Πενθεί τον Συγγενίδη ο Εργοτέλης

222

Πένθος στην “οικογένεια” του Εργοτέλη προκάλεσε η απώλεια του Ντίνου Συγγενίδη που έφυγε από την ζωή χτυπημένος από την επάρατο.

Ο εκλιπών ήταν ένα από τα ιστορικά στελέχη του Εργοτέλη και ο θάνατος  του, σκόρπισε θλίψη στην οικογένεια, τους οικείους του και σε όλο τον κόσμο του Εργοτέλη και όχι μόνο.

Ο Ντίνος Συγγενίδης προσέφερε τις υπηρεσίες του στο Σύλλογο ανελλιπώς από το 1961 και η ΠΑΕ Εργοτέλης τον είχε τιμήσει για αυτή του την προσφορά, τον Μάρτιο του 2015.

Η ΠΑΕ Εργοτέλης αφού εξέφρασε την θλίψη της τόνισε ότι  «Υπήρξε πιστός στρατιώτης, υπηρετώντας τον σύλλογο απ’ το 1961 τόσο σαν παίκτης όσο και ως παράγοντας.

H ανιδιοτελής αγάπη του για τον Εργοτέλη θα τον κρατήσει για πάντα ζωντανό στο μυαλό και την καρδιά μας.

Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει».

Ο Ερασιτέχνης Εργοτέλης χαρακτηρίζει άνθρωπο-σύμβολο του Συλλόγου, τον Ντίνο Συγγενίδη και επισημαίνει την προσφορά του για πάνω από 55 χρόνια στον σύλλογο πλάι στον πατέρα του Βασίλη που υπήρξε κι αυτός σπουδαίος παράγοντας

«Περήφανος και νικητής, εργατικός και φιλότιμος. Μέχρι τέλους, μέχρι και πριν λίγες εβδομάδες που ανέβαινε στο αγαπημένο του Μαρτινέγκο να πάρει καθαρό αέρα και δύναμη για τη μεγάλη μάχη που έδινε.

Τα Εργοτελίτικα ιδεώδη, όπως τα πήρε από τον πατέρα του Βασίλη, έτσι τα μετέδωσε στα παιδιά και τα εγγόνια του, στα οποία εκφράζουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια.

Τιμή και δόξα στον ακούραστο εργάτη του Εργοτέλη, Ντίνο Συγγενίδη»!

Τον Ντίνο Συγγενίδη αποχαιρέτησαν και οι Παλαίμαχοι του Συλλόγου «Μανώλης Σταυρουλάκης» αναφέροντας μεταξύ άλλων ότι «Ντίνο, σε ευχαριστούμε για όλα αυτά που πρόσφερες σε συλλογικό και προσωπικό επίπεδο».

Τα αισθήματα θλίψης και οδύνης,  εξέφρασαν ακόμα  πρόεδρος της ΕΠΣΗ Νίκος Τζώρτζογλου και το Δ.Σ. της Ένωσης.

Όπως μεταξύ άλλων αναφέρει ο κ. Τζώρτζογλου «επί  16 χρόνια ήταν ως γενικός γραμματέας στο πλευρό του την εποχή της παραγοντικής τους συνύπαρξης στον Εργοτέλη. Καλό ταξίδι αγαπητέ φίλε και συνοδοιπόρε Ντίνο…».

Συλλυπητήριες ανακοινώσεις εξέδωσαν ακόμα το τμήμα μπάσκετ του Εργοτέλη και ο Σύνδεσμος Παλαιμάχων ΟΦΗ.

Η κηδεία του Ντίνου Συγγενίδη θα γίνει σήμερα στις 11 το πρωί στον Ιερό Ναό του Αγίου Τίτου.

Μπορεί επίσης να σας αρέσει