Αποκριάτικο Ηράκλειο με εντυπωσιακό διάκοσμο αλλά χωρίς εκδηλώσεις και συνωστισμό

143

Το «Καστρινό Καρναβάλι» ούτε φέτος θα σκορπίσει χρώμα και μελωδία στην καθημερινότητα των Ηρακλειωτών, εξαιτίας της πανδημία COVID-19 και των  μέτρων  προστασίας, ωστόσο η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Ηρακλείου (ΔΗΚΕΗ) και ο Δήμος Ηρακλείου θα φροντίσουν τις αμέσως επόμενες ημέρες η πόλη να στολιστεί, να γεμίσει χρώμα προκειμένου οι πολίτες να πάρουν …μία γεύση γιορτής!

Έτσι εντυπωσιακά πολύχρωμα στολίδια θα στηθούν στους κεντρικούς πεζόδρομους καθώς και στις μεγάλες πλατείες της πόλης, φώτα και λάμψη γιορτής θα δώσουν την ευκαιρία στους Ηρακλειώτες να τιμήσουν μεν το «Καστρινό Καρναβάλι» αλλά χωρίς συνωστισμό και κίνδυνο για την υγεία τους, με την υπόσχεση ότι το 2022 θα επιστρέψει δυναμικά για να σκορπίσει χαρά σε μικρούς και μεγάλους!

Το Τριώδιο, που ξεκίνησε την Κυριακή 21 Φεβρουαρίου, θα δώσει την ευκαιρία στους Ηρακλειώτες να απολαύσουν όμορφες εικόνες και διάκοσμο εμπνευσμένο από το Καρναβάλι της Βενετίας με εντυπωσιακές μάσκες και κοστούμια αλλά χωρίς μουσικές και θεατρικές παραστάσεις, δρώμενα δρόμου, εκδηλώσεις και τη μεγάλη καρναβαλική παρέλαση. Η πανδημία απαιτεί μέτρα, προστασία και ασφάλεια προκειμένου η επόμενη χρονιά να βρει όλους τους πολίτες υγιείς.

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει