ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΙΑΝΟΜΗΣ: Η Περιφέρεια μοιράζει τρόφιμα στους ωφελούμενους των ΤΕΒΑ

111

Διανομή οπωροκηπευτικών ειδών και  παξιμαδιού  θα πραγματοποιήσει η διεύθυνση κοινωνικής μέριμνας της Περιφέρειας Κρήτης για τους  ωφελούμενους  του ΤΕΒΑ, με ημερομηνία έναρξης  τη Δευτέρα 22-02-2021.

Η διανομή εντάσσεται στο πλαίσιο υλοποίησης της πράξης «αποκεντρωμένες προμήθειες τροφίμων και βασικής υλικής συνδρομής, διοικητικές δαπάνες και παροχή συνοδευτικών μέτρων».

Η διανομή θα πραγματοποιηθεί σύμφωνα με το παρακάτω πρόγραμμα:

  • τη Δευτέρα 22-02-2021 θα παραλάβουν οι Π.Ε. Χανίων, Ρεθύμνης
  • την Τρίτη 23-02-2021 η Π.Ε. Λασιθίου
  • την Τετάρτη 24-02-2021 οι λοιποί φορείς της ΠΕ Ηρακλείου
  • την Πέμπτη 25-02-2021 ο Δήμος Χερσονήσου
  • ενώ παράλληλα από Τρίτη 23-02-2021 έως Τετάρτη 03-03-2021 θα παραλάβει Τμηματικά ο Δήμος Ηρακλείου.

Τα τρόφιμα θα διανεμηθούν από τους συμπραττόμενους φορείς της Κοινωνικής Σύμπραξης της Περιφέρειας Κρήτης στους ωφελούμενους του ΤΕΒΑ μετά την παραλαβή τους από τον Επικεφαλής της Σύμπραξης και οι συμπραττόμενοι φορείς υποχρεούνται να ενημερώσουν με μήνυμα όλους τους δικαιούχους για τη διάθεση των προϊόντων.

Τυχόν ποσότητες που δεν παραληφθούν από τους ωφελουμένους θα επαναδιανεμηθούν σε ωφελούμενους δικαιούχους.

Κατά τη διαδικασία της διανομής οι Συμπράττοντες  Φορείς θα λαμβάνουν όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας της Δημόσιας Υγείας (εργαζομένων και ωφελουμένων) για τη μη περαιτέρω διάδοση της πανδημίας COVID-19 , σύμφωνα με τις εκάστοτε ισχύουσες νομοθετικές διατάξεις και τις κατευθυντήριες οδηγίες που εκδίδονται από αρμόδιους φορείς.

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει