Το πλοίο βουλιάζει αύτανδρο κι όταν θα ψάχνουν σωσίβια θα είναι αργά

229

Τα λόγια περιττεύουν, χρειάζονται πράξεις μέσα στο γήπεδο, είπε ο Σίμος στις βραδινές του δηλώσεις στο κανάλι της ομάδας.

Ωραία λόγια αλλά ειπωμένα χίλιες φορές που χάνουν την αξία τους. Πράγματι τα λόγια είναι περιττά την ώρα που ο ΟΦΗ δείχνει ότι έχει πάρει ένα κατήφορο που δεν έχει τέλος. Ή μάλλον έχει τέλος, μόνο που δεν προβλέπεται να είναι καλό με την εικόνα που βγάζει η ομάδα στο γήπεδο τον τελευταίο 1,5 μήνα.

Το αρνητικό είναι ότι δεν φαίνονται οι πράξεις. Ούτε από τον προπονητή που αναλαμβάνει συνεχώς την ευθύνη αλλά χωρίς να παρουσιάζει σημάδια βελτίωσης, ούτε από τους παίκτες που κάθε Κυριακή επαναλαμβάνουν τα ίδια λάθη, ούτε και από την διοίκηση.

Εκτός κι αν στον ΟΦΗ  θεωρούν ότι  η λύση μετά από όλα όσα έχουν συμβεί τις τελευταίες εβδομάδες είναι να βάλουν τον Νιόπλια στον πάγκο δίπλα στον Σίμο.

Κι αφού ούτε αυτό έφερε αποτέλεσμα την επόμενη Κυριακή να καθίσει στον πάγκο και ο Κωφίδης, με τον Γιάννη Σαμαρά για συμπαράσταση.

Σαν να λέμε δηλαδή, ότι σε ένα που πάσχει από ανίατη ασθένεια του δίνεις ασπιρίνη. Ώρα, λοιπόν, να αναλάβουν και οι διοικούντες την ευθύνη των πράξεων τους, γιατί το καράβι θα βουλιάξει αύτανδρο κι όταν θα ψάχνουν για σωσίβια θα είναι αργά…

 

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει