ΘΡΙΛΕΡ 11 ΕΤΩΝ: Νέες έρευνες για την αγνοούμενη φοιτήτρια Αγγελική Σταυρουλάκη

323

Ραγίζει καρδιές το γράμμα της αδερφής της

Στην επέτειο των 11 χρόνων από τη μυστηριώδη εξαφάνιση της 21χρονης σπουδάστριας νοσηλευτικής Αγγελικής Σταυρουλάκη από την Ασή Γωνιά η υπόθεση επανήλθε στην επικαιρότητα με αφορμή το συγκινητικό γράμμα της αδερφής της στο οποίο εκφράζει την ευχή «να ζει και την ακούσει».

Με την υπόθεση που έχει συγκλονίσει την Κρήτη και το πανελλήνιο ασχολήθηκε για μία ακόμα φορά η εκπομπή «Φως στο Τούνελ» στη διάρκεια της οποίας καταγράφηκαν αρκετά τηλεφωνήματα που οδήγησαν τις έρευνες σε μοναστήρια εντός και εκτός Ελλάδος.

Το γράμμα

Συγκινεί το γράμμα της μεγάλης αδερφής στο οποίο αποτυπώνεται ο πόνος της οικογένειας αλλά και η λαχτάρα για ένα στίγμα της.

«Αγαπημένη μου, αδελφούλα μου, μονάκριβή μου. Να ‘ξέρες πόσες φορές έχω προσπαθήσει να σου γράψω μα δε μπορώ να τα καταφέρω. Να ‘ξερες πόσο μου λείπεις. Δε μπορείς να φανταστείς πως είναι η ζωή μου και η ψυχή μου από εκείνη την ημέρα που αποφάσισες να μας εγκαταλείψεις. Το ξέρω ότι το έκανες σε μια στιγμή αδυναμίας.

Σε μία στιγμή που είχαν καταρρεύσει όλα γύρω σου. Γιατί απογοητεύτηκες ζωή μου, που δε μπόρεσες να αντεπεξέλθεις στη σχολή σου.

Μόνο να ‘ξερες από κείνη την ημέρα και μετά πώς είμαστε. Το σπίτι μας είναι σαν ένα ζωντανό νεκροταφείο. Στη δικιά μου την ψυχή έγινε σεισμός σαν να κούνησες τα πάντα μέσα μου. Άσπρισαν τα μαλλιά μου. Κάθε 18 Φλεβάρη σου κάνουμε λειτουργία στον Άγιο Γεώργιο κάτω από το σπίτι μας.

Φέτος, όταν τελείωσε η λειτουργία έπεφτε γύρω – γύρω από την εκκλησία χιόνι, νιφάδες σαν ψεύτικες. Σαν να ήταν σημάδι από το Χριστό ότι είσαι ζωντανή και είσαι καλά. Μακάρι να είσαι σε κάποιο μοναστήρι, όπως μας λένε. Θα έχω όρεξη για τούτη τη ζωή άμα ξέρω ότι ζεις».

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει