Πανηγύρισε και ο Σάμι τη μεγάλη νίκη

ΞΑΝΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 33 ΜΗΝΕΣ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ Ο ΑΙΓΥΠΤΙΟΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗΣ ΤΟΥ ΕΡΓΟΤΕΛΗ - ΠΑΡΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΠΡΟΕΔΡΟΙ - ΕΚΤΑΚΤΟ ΠΡΙΜ

92

Είχε σχεδόν 2,5 χρόνια να δώσει το “παρών” στο Ηράκλειο και σε αγώνα του Εργοτέλη και η επιστροφή του συνδυάστηκε με νίκη που έφερε τους «κιτρινόμαυρους» στην κορυφή της Σούπερ Λιγκ 2.

Μετά από 33 μήνες ο Μάγκεντ Σάμι βρέθηκε ξανά στο Ηράκλειο και στις εξέδρες του Παγκρητίου και αυτή τη φορά σε αντίθεση με την τελευταία που είχε έρθει, όταν ο Εργοτέλης στις 13/5/2018 είχε χάσει με 3-0 από τον Πανσερραικό  είδε την ομάδα του να κερδίζει και να πιάνει την κορυφή της βαθμολογίας.

Ο Αιγύπτιος επιχειρηματίας και μεγαλομέτοχος της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ πανηγύρισε και αυτός σαν μικρό παιδί τη νίκη, αγκάλιασε στο τέλος  όλους τους παίκτες και την τεχνική ηγεσία και ανακοίνωσε και έκτακτο πριμ νίκης. Οι παίκτες από την πλευρά τους  του αφιέρωσαν τη νίκη δίνοντας του μία φανέλα με το «10»…

  Στο Παγκρήτιο μετά από καιρό ο κ. Βρέντζος με τη διοίκηση του Εργοτέλη να του χαρίζει μία φανέλα
Στο Παγκρήτιο μετά από καιρό ο κ. Βρέντζος με τη διοίκηση του Εργοτέλη να του χαρίζει μία φανέλα

Συνάθροιση  προέδρων

Εκτός του Μάγκεντ Σάμι στο Παγκρήτιο είχαμε το Σάββατο συνάθροιση πρώην προέδρων. Το “παρών” έδωσαν οι Γιώργος Σουλτάτος, Γιώργος Βρέντζος καθώς και ο πρόεδρος του  Ερασιτέχνη  Γιώργος Στειακάκης.

Οι άνθρωποι της ομάδας χάρισαν μια φανέλα με το νούμερο 11, στον πρώην πρόεδρο του Εργοτέλη, Γιώργο Βρέντζο, ο οποίος βρέθηκε κι αυτός μετά από καιρό σε παιχνίδι του Εργοτέλη.

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει