Μια από τα ίδια και ο Γιώργος Σίμος…

ΑΝΕΛΑΒΕ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΟΥ ΟΦΗ, ΑΛΛΑ ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ - ΔΥΟ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΕΚΤΟΣ Ο ΝΕΙΡΑ

126

Για μια ακόμα φορά ο Γιώργος Σίμος, ανέλαβε την ευθύνη για την εικόνα του ΟΦΗ και την ήττα στα Ιωάννινα, αλλά πέραν τούτου ουδέν. Ο τεχνικός της κρητικής ομάδας επανέλαβε τον εαυτό του λέγοντας ότι ο ΟΦΗ θα αντιδράσει.

Αναφερόμενος στο παιχνίδι είπε: «Δεν μπήκαμε καλά στον αγώνα, στο δεύτερο ημίχρονο βγάλαμε μια αντίδραση αλλά έφτασε για να κερδίσουμε. Δεν έχω να πω πολλά…Τα λόγια αρχίζουν να μην έχουν μεγάλη αξία».

Για την πίεση που υπάρχει στη ομάδα τόνισε:

«Η ευθύνη είναι δική μου, το έχω πει ξανά, η ομάδα χρειάζεται να αντιδράσει και αυτό θα γίνει».

Αναφορικά με την παρουσία του Νίκου Νιόπλια στον πάγκο της ομάδας δήλωσε: «Είναι μέρος της ιστορίας του ΟΦΗ, είναι καθημερινά μαζί μας στις προπονήσεις, σήμερα βρέθηκε και στο γήπεδο, ακόμα πιο κοντά μας και είμαστε πολύ χαρούμενοι»

Ο Κώστας Μπαλογιάννης που επανήλθε μετά από καιρό δήλωσε:. «Για ένα παιχνίδι ακόμα μπήκαμε μουδιασμένα, προσπαθήσαμε να ανατρέψουμε την κατάσταση. Ό,τι και να πούμε, τα πολλά λόγια είναι φτώχεια. Δεν είμαστε ευχαριστημένοι για αυτό, μένουν τα play out, είμαστε ΟΦΗ και θα το ανατρέψουμε όλο αυτό. Σίγουρα δεν είναι ευχάριστη όλη αυτή η κατάσταση που έχει δημιουργηθεί και πρέπει να την αλλάξουμε»

Ευχαριστημένος από την εμφάνιση και τη νίκη του ΠΑΣ Γιάννινα εμφανίστηκε ο προπονητής της ομάδας, Αργύρης Γιαννίκης.

Ο κόουτς του ΠΑΣ δήλωσε:  «Ήταν ένα σημαντικό παιχνίδι για εμάς, είχαμε ένα πάρα πολύ καλό πρώτο 20λεπτο με γρήγορο γκολ, με φάσεις, με κατοχή μπάλας. Στο δεύτερο ημίχρονο ήταν ένα παιχνίδι δύναμης, λογικό. Πιστεύω ότι κερδίσαμε δίκαια.  Πετύχαμε το γκολ, είχαμε φάσεις και για δεύτερο. Ο ΟΦΗ απ’ ότι θυμάμαι είχε μια φάση μόνο οπότε και στην αμυντική λειτουργία τα πήγαμε καλά.

Η νίκη μας δίνει μια ανάσα σίγουρα αλλά κοιτάμε κάθε παιχνίδι διαφορετικά, να κερδίζουμε τα παιχνίδια, έχει δρόμο ακόμα»

Εκτός για 2 εβδομάδες ο Νέιρα

Με ενοχλήσεις στο γαστροκνήμιο αποχώρησε ο Νέιρα στο 12΄και σήμερα θα υποβληθεί σε εξετάσεις για να διαπιστωθεί το μέγεθος του τραυματισμού του. Οι πρώτες εκτιμήσεις πάντως αναφέρουν ότι ο Αργεντινός θα μείνει για τουλάχιστον 2 εβδομάδες εκτός δράσης.

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει