Ανοιχτές θέσεις εργασίας μέσα από τις «Διαδικτυακές Ημέρες Καριέρας» του Metaxa Hospitality Group

343
«Διαδικτυακές Ημέρες Καριέρας» του Metaxa Hospitality Group
«Διαδικτυακές Ημέρες Καριέρας από 22 έως 24 Φεβρουαρίου

«Εργαστείτε Μαζί μας – Ονειρευτείτε Μαζί μας – Εξελιχθείτε Μαζί μας».

Με αυτό ως κεντρικό σύνθημα, το Metaxa Hospitality Group πραγματοποιεί «Διαδικτυακές Ημέρες Καριέρας» για το 2021, από τη Δευτέρα 22 έως και την Τετάρτη 24 Φεβρουαρίου, προκειμένου να στελεχώσει τις ξενοδοχειακές του μονάδες με προσωπικό.

Στόχος του Ομίλου, η ενίσχυση του ανθρώπινου δυναμικού του για τη σεζόν 2021, αλλά και η δημιουργία σταθερών  σχέσεων ουσίας με ανθρώπους που θα μοιράζονται το κοινό όραμα του Ομίλου για εξέλιξη και διαρκή βελτίωση.

Το Metaxa Hospitality Group, πραγματοποιεί τις φετινές Hμέρες Kαριέρας του με τη βοήθεια της νέας τεχνολογίας, συζητώντας με τους ενδιαφερομένους μέσα από διαδικτυακές πλατφόρμες.

Οι ενδιαφερόμενοι για να συμμετέχουν στις φετινές «Διαδικτυακές Ημέρες Καριέρας» του Metaxa Hospitality Group μπορούν να επικοινωνήσουν άμεσα στα τηλέφωνα 28970-27026 ή 28970-27126 ή 28970-27124, ώστε να προγραμματίσουν τα ραντεβού τους, με κάποιον από τους εκπροσώπους του Τμήματος Ανθρώπινου Δυναμικού, σε μία από τις προκαθορισμένες ημερομηνίες.

Οι ευκαιρίες καριέρας που δίνονται είναι μεγάλες, ενώ η ένταξη στο δυναμικό του Ομίλου, εκτός από την δυνατότητα επαγγελματικής συνεργασίας, περιλαμβάνει και την προοπτική ανέλιξης, καθώς είναι γνωστό το γεγονός ότι το Metaxa Hospitality Group επενδύει στην μέγιστη αξιοποίηση του ανθρώπινου δυναμικού με σεβασμό πάντοτε στον παράγοντα άνθρωπο.

H Διευθύντρια του Τμήματος Ανθρώπινου Δυναμικού του Metaxa Hospitality Group, Λούλα Μεταξά
Η κα Λούλα Μεταξά, Διευθύντρια Τμήματος Ανθρώπινου Δυναμικού

«Η καρδιά και ο νους του Ομίλου ήταν και είναι από την πρώτη στιγμή οι άνθρωποί του» αναφέρει με δηλώσεις της η Διευθύντρια του Τμήματος Ανθρώπινου Δυναμικού του Metaxa Hospitality Group, Λούλα Μεταξά, για να προσθέσει:

«Είναι αυτοί που με το χαμόγελο, την αφοσίωση και την αγάπη σε αυτό που κάνουν, δημιουργούν τις μοναδικές εμπειρίες που προσφέρει ο Όμιλος στους επισκέπτες μας.

Μέριμνά μας είναι να ταιριάξουμε το κατάλληλο πρόσωπο στην κατάλληλη θέση, προκειμένου να προσφέρουμε στον κάθε εργαζόμενο του Ομίλου την καριέρα που έχει ονειρευτεί».

Όσοι επιθυμούν να συνεργαστούν με τον όμιλο Metaxa Hospitality Group, αλλά δεν έχουν την ευχέρεια για οποιοδήποτε λόγο να συμμετάσχουν σε μία διαδικτυακή συνάντηση, μπορούν να στείλουν το βιογραφικό τους στην διεύθυνση email hr@metaxahospitality.gr.

Υπενθυμίζεται ότι ανοικτές θέσεις εργασίας υπάρχουν σε όλα τα τμήματα των ξενοδοχείων: 5 αστέρων, All Inclusive, Creta Maris Beach Resort στη Χερσόνησο, 5 αστέρων, All Inclusive, TUI Magic Life Candia Maris στην Αμμουδάρα και στο 5 αστέρων, Santo Maris Oia Luxury Suites & Spa στην Οία Σαντορίνης.

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει