Ζερβός: «Γίνεται παλατάκι το Λίντο»

ΣΥΝΤΟΜΑ Η ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ VIDEO WALL ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΤΟΥ “ΛΙΝΤΟ”

251

Την δέσμευση ότι θα συνεχιστούν οι αισθητικές και λειτουργικές παρεμβάσεις στις εγκαταστάσεις του Εθνικού Αθλητικού Κέντρου Ηρακλείου έδωσε ο πρόεδρος της διοικούσας επιτροπής Λευτέρης Ζερβός, ο οποίος παρακολούθησε το ματς βόλεϊ του ΟΦΗ με την Κηφισιά στο Λίντο, παρέα με τον υφυπουργόΑθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη:

«Μετά από περίπου 20 χρόνια το ανακαινισμένο κλειστό γυμναστήριο του Λίντο, φιλοξένησε ξανά αγώνα Α1 κατηγορίας. Ήταν μια μεγάλη στιγμή για μας και μεγάλη χαρά. Ο υφυπουργός ήθελε να παραστεί σε αυτή την ιδιαίτερη μέρα.

Έχουμε κάνει όμορφα πράγματα στο Λίντο, τα οποία χαίρονται οι αθλητές. Σύντομα θα τοποθετηθεί και video wall.

Η δική μας δουλειά, είναι να έχουμε άρτια γήπεδα, με εξοπλισμό που θα μπορούν οι αθλητές να λειτουργήσουν. Προσπαθούμε το ιστορικό Λίντο να ξαναγίνει παλατάκι.

Ο στόχος είναι να ξαναφέρουμε μεγάλες διοργανώσεις εδώ.

Θέλω να πω στον ΟΦΗ πολλά συγχαρητήρια, για όλο αυτό που κάνει. Είναι το καμάρι της πόλης, το καμάρι της Κρήτης και του ευχόμαστε κάθε επιτυχία στη μεγάλη κατηγορία του βόλεϊ».

*Στις κερκίδες βρέθηκαν επίσης ο Δημήτρης Ζλατιλίδης,  ο προπονητής που ανέβασε τον ΟΦΗ στην Α1 και τον καθοδήγησε στο πρώτο μισό της περσινής σεζόν, ο πρόεδρος της ΕΣΠΕΚ και της ΓΕΗ Ανδρέας Γιαννόπουλος καθώς και ο ομοσπονδιακός τεχνικός σε επίπεδο Κρήτης, Νικήτας Νικητάκης.

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει