Συνεχίζονται τα έργα της ΔΕΥΑΗ

222

Έως και την ερχόμενη Παρασκευή 22 Ιανουαρίου θα πραγματοποιούνται από την ΔΕΥΑ Ηρακλείου εργασίες σε δρόμους του Ηρακλείου.
Ειδικότερα, για την αντικατάσταση των δικτύων ύδρευσης στις περιοχές Mασταμπά- Θερίσσου θα πραγματοποιούνται εργασίες στις οδούς Ικτίνου, Δαμασκηνού, Δρυμητινού.

Για αντικατάσταση κι επέκταση δικτύων ύδρευσης στην περιοχή Ηλιούπολης, θα πραγματοποιούνται εργασίες στις οδούς Εθνομαρτύρων και Τελχηνών.

Για αντικατάσταση κι επέκταση δικτύων ύδρευσης στις περιοχές Δειλινών, Ακαδημίας και Νέας Αλικαρνασσού στις οδούς Στεργιογιάννη και Στέφανου Νικολαΐδη.

Από τις εργασίες της ΔΕΥΑΗ, ωστόσο, έχουν ήδη λόγω βροχοπτώσεων δημιουργηθεί μεγάλα προβλήματα όπου υπάρχουν τομές σε διάφορες περιοχές της πόλης, οι οποίες έχουν μεγαλώσει σε πολλά σημεία, ενώ σε κάποια άλλα έχουν γίνει επικίνδυνες, λόγω των βροχοπτώσεων αλλά και των συνεχών διελεύσεων οχημάτων.

Η δημοτική επιχείρηση υποστηρίζει ότι γίνεται προσπάθεια, όσο το επιτρέπουν οι καιρικές συνθήκες, να αποκατασταθούν οι τομές των ορυγμάτων που έχουν γίνει στις διάφορες περιοχές της πόλης.

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει