Συνεχίζεται η λειτουργία της μονάδας COVID του Νοσοκομείου Αγίου Νικολάου

140

Συνεχίζεται κανονικά η λειτουργία της Μονάδας Εντατικής Θεραπείας COVID του Γενικού Νοσοκομείου Αγίου Νικολάου, σύμφωνα με ανακοίνωση της 7ης ΥΠΕ Κρήτης.

Χθες, έγινε σύσκεψη της διοικήτριας, κ. Λένας Μπορμπουδάκη, του υποδιοικητή, κ.Δημήτρη Αγαπίου, του διοικητή του Γ.Ν. Αγίου Νικολάου, κ.Μανώλη Ανδρεαδάκη και της αναπληρώτριας διοικήτριας του Γ.Ν.-Κ.Υ. Νεάπολης,  κ.Βασιλικής Χατζέα με θέμα τη διασφάλιση της λειτουργίας των τριών κλινών ΜΕΘ COVID του Νοσοκομείου Αγίου Νικολάου. Τόσο η κεντρική ΜΕΘ, όσο και η ΜΕΘ COVID θα συνεχίσουν να λειτουργούν κανονικά στην περιφερειακή ενότητα Λασιθίου, αντιμετωπίζοντας τα περιστατικά την παρούσα κρίσιμη περίοδο για τον νομό.

Η Μονάδα θα υποστηριχθεί από παθολόγο και αναισθησιολόγο του νοσοκομείου, χωρίς να αποδυναμωθούν οι λοιπές λειτουργίες του. Σημαντική και η συμβολή γιατρών του Διασυνδεόμενου Νοσοκομείου της Νεάπολης. Επίσης, συνάντηση της διοικήτριας πραγματοποιήθηκε και με τον κ.Νικόλαο Μουδατσάκη, Συντονιστή COVID Διασυνδεόμενων Νοσοκομείων νομού Λασιθίου, ο οποίος ανακάλεσε την απόφαση παραίτησης του και συνεχίζεται η καλή και ουσιαστική συνεργασία τους, με ένα κοινό σκοπό, τη διασφάλιση της δημόσιας υγείας.

Η 7η ΥΠΕ Κρήτης σε συνεργασία με το Υπουργείο Υγείας προχωρούν στην προκήρυξη μόνιμων θέσεων για τη ΜΕΘ και Παθολογική κλινική του Νοσοκομείου Αγίου Νικολάου.

Η Διοίκηση της 7ης Υγειονομικής Περιφέρειας Κρήτης ευχαριστεί όλους τους υγειονομικούς που υποστηρίζουν τη Μονάδα και την κλινική COVID του νοσοκομείου και δηλώνει ότι είναι πάντα δίπλα στα νοσοκομεία του νομού, προκειμένου οι Λασιθιώτες να μη στερηθούν υπηρεσίες υγείας που έχουν ανάγκη.

 

Μπορεί επίσης να σας αρέσει